Disney+ geeft fans een kijkje achter de schermen van 'Black Panther: Wakanda Forever'

Disney+ geeft fans een kijkje achter de schermen van 'Black Panther: Wakanda Forever'

Een nieuw deel in de Assembled serie.

Sinds het begin van de maand kan je Black Panther: Wakanda Forever streamen op Disney+ en het is nu al de meest gestreamde film ooit op de streamingdienst. Nu geeft Marvel een kijkje achter de schermen van de film.

Je kan vanaf nu Marvel Studios' Assembled: The Making of Black Panther: Wakanda Forever kijken op Disney+ om meer te weten te komen over hoe de Ryan Coogler-film werd gemaakt. Op Instagram deelt Marvel Studios een poster van de nieuwe documentaire.



De muziek van Black Panther
Op 22 februari komt er nog een andere documentaire over Black Panther 2 op Disney+. In Voices Rising: The Music of Wakanda Forever wordt er aandacht besteed aan de bijzondere muziek van de film. Rihanna werd onlangs nog genomineerd voor een Oscar voor het nummer 'Lift Me Up' dat ze maakte voor de film.

Wakanda Forever werd onlangs de meest bekeken film in het eerste weekend op Disney+ ooit. In de film moeten Shuri en koningin Ramonda hun land beschermen na de dood van koning T'Challa. De film introduceert ook Namor, de koning van een onderwaterrijk, die dient als de schurk van de film.

Je kan Black Panther: Wakanda Forever en Marvel Studios' Assembled: The Making of Black Panther: Wakanda Forever nu streamen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair