Amanda Cerny in een flink nat T-shirt op Insta-foto's

Amanda Cerny in een flink nat T-shirt op Insta-foto's

De celeb weet de aandacht weer op te eisen.

Met 23,3 miljoen volgers hoeft de celeb Amanda Cerny waarschijnlijk niet echt meer te werken. Tenzij je uiteraard het maken van uitdagende foto's als werk ziet. Dit doet de voormalige 'Playmate of the Month' namelijk zeer regelmatig.

Maar ze probeerde ook te acteren. Zo had ze een minirolletje in Pain & Gain met Dwayne Johnson en Mark Wahlberg. Na heel wat onbekende producties dook ze later op in de film 211 met Nicolas Cage en was ze te zien in Creed II, als 'actrice'.

De afgelopen jaren had ze rollen of rolletjes in Rim of the World, Deported en The Babysitter: Killer Queen. Van een echte doorbraak kwam het nooit. Verleden jaar was ze in geen enkele film te zien en de IMDb meldt ook voor dit jaar geen plannen.

Opvallende foto's op Instagram
Nu zien we de in Pittsburgh, Pennsylvania geboren celeb op een reeks foto's op haar Instagram-account op het strand. We zien haar een soort "wet T-shirt"-showtje weggeven.

"It's a good day for a good day 🌞," aldus de altijd uitbundige Amanda bij de foto's die je via onderstaande link kunt bekijken.


De 31 jarige Amanda Cerny in haar natte t-shirt zien? Check de foto's dan nu op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingKletsnatte Addison Rae
Kletsnatte Addison Rae wel heel pikant onder de douche op Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingRomy Monteiro in badpak
Romy Monteiro in een wel erg laag uitgesneden badpak


NieuwsFilm

meest populair