Eindelijk meer duidelijk over de nieuwe 'Fantastic Four'-film

Eindelijk meer duidelijk over de nieuwe 'Fantastic Four'-film

Het iconische team keert in 2025 terug in de bios.

Matt Shakman (WandaVision) gaat eindelijk de geanticipeerde MCU-versie van de Fantastic Four eindelijk tot leven brengen. In een nieuw interview met Collider bevestigt de regisseur wanneer de productie van de film van start gaat.

Leven overgenomen
Voordat Shakman aan Fantastic Four gaat beginnen, is hij bezig met een serie die zich afspeelt in het 'Monsterverse' van Godzilla en King Kong voor Apple TV+. Steven Weintraub van Collider vroeg aan Shakman of hij nog plannen heeft om andere projecten te regisseren. Shakman antwoordde als volgt:

"Ik denk het niet. Weet je, ik ben nog steeds bezig met het afronden van het 'Godzilla'-project dat je noemde. We zijn daar op post, en hebben daar nog een paar maanden over. Fantastic Four is zo'n beetje mijn leven tot Valentijnsdag van 2025."

Shakman gaat dus direct na het afmaken van zijn 'Monsterverse'-serie aan de gang met Fantastic Four. Hij vertelde dat de productie "begin volgend jaar" van start gaat.

Geruchten zijn allemaal nep
In het interview vertelde Shakman ook dat alle recente geruchten rondom de casting van de film, voornamelijk de rol van Reed Richards/Mr Fantastic, allemaal nep is:

"Alle castings die je ziet, zijn slechts geruchten. We zijn nog vroeg in ons proces. We hebben op dit moment niets aan te kondigen, en als dat wel zo is, laten we het je weten."

Acteurs als Diego Luna, Ryan Gosling en Dev Patel zijn recente voorbeelden van acteurs die zogenaamd in gesprek waren met Marvel over een rol in de film. John Krasinski keert ook definitief niet terug in de rol. Het is dus echt een kwestie van afwachten voor we weten wie in de film te zien zijn.

Het volledige interview bekijk je hieronder.



NieuwsFilm

meest populair