Deze ondergewaardeerde rollen vindt Harrison Ford eigenlijk heel leuk

Deze ondergewaardeerde rollen vindt Harrison Ford eigenlijk heel leuk

Zijn favoriete rollen zijn niet van 'Star Wars' of 'Blade Runner'.

Harrison Ford heeft al een lange acteercarrière achter de rug met iconische rollen als Han Solo, Indiana Jones en Rick Deckard. Nu onthult de acteur de ondergewaardeerde rollen waar hij echt trots op is.

Ondergewaardeerd
In een speciaal interview met The Hollywood Reporter onthulde de iconische acteur twee films die hij beschouwd als zijn meest ondergewaardeerde performances:

"Ik ben trots op 42. Ik ben trots op K-19: The Widowmaker, waar ik een Russische kapitein van een onderzeeër speelde. Maar ik denk dat het goede films zijn - daarom ben ik er trots op. Elke film heeft zijn eigen lot, en ik ga niet terug om de ervaring te ontleden."

Nog één keer Indy
Harrison Ford mag dan wel 80 jaar oud zijn, maar dat betekent niet dat hij het rustiger aan gaat doen. Zo is hij momenteel in de series 1923 en Shrinking te zien en maakt hij binnenkort zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe als Thaddeus 'Thunderbolt' Ross in Captain America: New World Order.

Op 28 juni verschijnt Indiana Jones and the Dial of Destiny in de Nederlandse bioscopen. Dit wordt de laatste keer dat Ford te zien is in de iconische rol. Hieronder bekijk je de trailer



NieuwsFilm

meest populair