Eerste trailer voor 'Fast X': de tiende 'Fast & Furious'-film!

Eerste trailer voor 'Fast X': de tiende 'Fast & Furious'-film!

Vin Diesel, Brie Larson, Jason Momoa en nog veel meer grote namen.

Na flink wat teasers en andere promo-materiaal is het dan eindelijk zo ver. Universal Pictures heeft de eerste trailer online gezet voor Fast & Furious 10 alias Fast X. Je kunt de trailer van ruim drie minuten hieronder bekijken.

In het tiende deel is Vin Diesel uiteraard terug als Dominic "Dom" Toretto, samen met zijn team. Zo zien we terugkerende rollen van Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, John Cena, Jason Statham en Charlize Theron.

De indrukwekkende cast wordt in Fast X aangevuld met in ieder geval Brie Larson en Jason Momoa.

Angstaanjagende dreiging
In deze volgende film gaan ze de confrontatie aan met de meest dodelijke tegenstander die ze ooit hebben meegemaakt: een angstaanjagende dreiging die opduikt uit het verleden, gevoed door bloedwraak, en die vastbesloten is om de 'familie' te verwoesten en alles en iedereen te vernietigen waar Dom voor altijd van houdt.

Trailer voor Fast X
Op YouTube valt te lezen: "Fast X, de tiende film in de Fast & Furious Saga, lanceert de laatste hoofdstukken van een van de meest legendarische en populaire wereldwijde filmfranchises."

Hieronder zie je de nieuwe trailer en de film draait vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair