Hoe de nieuwe regisseur zijn stempel drukt op 'Fast X'

Hoe de nieuwe regisseur zijn stempel drukt op 'Fast X'

Vervanger van Justin Lee probeert eigen draai te geven aan de film.

Fast X zou eigenlijk geregisseerd worden door Justin Lee. Echter verliet hij het project door wat onenigheid met hoofdrolspeler Vin Diesel. Zijn opvolger Louis Leterrier vertelt hoe hij weer op zijn eigen manier een stempel op de film drukt.

De regisseur was uiteraard ook aanwezig op het Fast X trailer event en legde in een interview met comicbook uit hoe hij dit doet.

"Het was voor mij belangrijk om mijn eigen stempel te drukken op de film. Dat houdt in realiteit, physica, de acteurs naar het actie brengen en nooit actie, emotie en het vertellen van verhalen van elkaar scheiden. Alles zorgt voor vordering van het verhaal en brengt de personages in de chaos."

De cast van Fast X
Voor het tiende deel van de reeks keren zoals gewoonlijk de vaste namen weer terug. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Sung Kang, Tyrese Gibson en Chris Bridges zullen allemaal weer te zien zijn. Daarbij is het ook bekendgemaakt dat we John Cena, Helen Mirren en Jason statham ook weer kunnen verwachten.

Ook zijn er weer wat extra namen toegevoegd aan de cast. En ook dit zijn weer niet de minste. De schurk zal dit keer namelijk gespeeld worden door Jason Momoa die je kan kennen van onder andere Aquaman. Ook Brie Larson, Daniela Melchior en Rita Moreno maken hun debuut in de reeks.

Fast X zal vanaf 19 mei 2023 te zien zijn in de bioscopen. Hieronder kan je alvast de eerste trailer bekijken.



NieuwsFilm

meest populair