Opvallende uitspraak Arnold Schwarzenegger over die borstvergroting in 'Terminator 3'

Opvallende uitspraak Arnold Schwarzenegger over die borstvergroting in 'Terminator 3'

Vrouwen zouden dit ook wel willen volgens Arnie.

Soms duiken er oude commentaren op over een bepaalde scène in een bekende film. Nu is er een korte clip verschenen uit Terminator 3: Rise of the Machines waarin de tegenstander van Arnold Schwarzeneggers Terminator opeens grotere borsten krijgt.

In onderstaande video hoor je Schwarzenegger over de bewuste scène met actrice Kristanna Loken die invulling gaf aan de geavanceerde T-X. We zien dat de borsten van de Terminator ineens een maatje groter worden.

Vrouwen in het publiek
Het is niet helemaal duidelijk waar de clip vandaan komt, maar deze verscheen afgelopen weekend op Reddit. Mogelijk komt de clip uit het audiocommentaar bij de film van Jonathan Mostow.

"De vergroting van de borsten was fantastisch en in het publiek waren er vrouwen die elkaar vroegen waar dat mogelijk zou zijn," aldus Arnie. "Omdat sommige mannen van kleine brosten houden en andere mannen van grote borsten houden."

"Dus hoe zou het zijn als hij dan met beide formaten zou kunnen spelen, of misschien we tegelijkertijd," voegde de acteur toe in deze video op Reddit

Hieronder zie je de bewuste clip uit Terminator 3: Rise of the Machines uit 2003.



NieuwsFilm

meest populair