Duistere posters 'The Flash' tonen Batman, Supergirl en Flash

Duistere posters 'The Flash' tonen Batman, Supergirl en Flash

De film wordt een uiterst belangrijk keerpunt in het DCU.

De recente trailer van The Flash van Warner Bros. Discovery en DC Studios wist een zeer goede indruk te maken op het publiek. Er werd in de trailer dan ook heel wat getoond waar fans de komende maanden nog genoeg over kunnen speculeren.

The Flash wordt een belangrijk keerpunt in het huidige DCU. CEO James Gunn gaf namelijk al aan dat de gebeurtenissen in de film het nieuwe DCU in gang zullen gaan zetten.

De marketing machine blijft dan ook nog eventjes draaien. Er zijn namelijk drie gloednieuwe personage posters vrijgegeven voor de aankomende superheldenfilm van regisseur Andy Muschietti.

Personage posters
Op de drie nieuwe personage posters worden zowel Barry Allen's The Flash, Kara Zor-El's Supergirl als Michael Keaton's Batman in een duister licht gezet. Het worden naar het schijnt de belangrijkste personages in de film, personages wiens werelden zullen botsen.


Over The Flash
In de film volgen we Barry Allen (A.K.A. The Flash) die terugreist in de tijd om de moord op zijn moeder te voorkomen. Dit heeft echter onbedoelde gevolgen voor zijn tijdlijn.

In de film zien we Ezra Miller als Barry Allen, Sasha Calle als Kara Zor-El en keert Micheal Keaton terug in zijn iconische rol als Batman. Ook Ron Livingston, Kiersey Clemons, Temuera Morrison, Michael Shannon en Ben Affleck spelen een rol in de film.

Vanaf 15 juni aankomende zomer zal The Flash zal te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair