Op deze datum komt eindelijk 'Clerks 3' uit op de Nederlandse Netflix

Op deze datum komt eindelijk 'Clerks 3' uit op de Nederlandse Netflix

De nieuwe vervolgfilm van de beroemde cultfilm zal nu eindelijk verschijnen in Nederland!

In 2022 verscheen het langverwachte tweede vervolg van de cultfilm Clerks. al in de Amerikaanse bioscopen. De Nederlandse werden helaas overgeslagen, maar niet getreurd: vanaf 25 maart zal de film te zien zijn bij de Nederlandse Netflix.

Het heeft regisseur Kevin Smith vele jaren gekost om de vervolgfilms op het witte doek te krijgen. De originele film stamt uit 1994, maar het tweede deel verscheen pas twaalf jaar later in 2006.

Op Clerks III mochten de fans eveneens erg lang wachten, maar nu is het eindelijk zover. Binnen het View Askewniverse is Clerks III alweer de negende film, en we zien weer de bekende gezichten voorbijkomen uit de eerdere films.

In de film spelen onder andere Brian O'Halloran, Jeff Anderson, Trevor Fehrman, Austin Zajur, Jason Mewes, Marilyn Ghigliotti, Rosario Dawson en uiteraard Smith zelf.

Waar gaat Clerks III over?
In het derde deel krijgt Randal een zware hartaanval. Sentimenteel vraagt hij zijn collega's Dante, Elias, Jay en Silent Bob om een film te maken over zijn leven in de winkel, waar het hele avontuur ooit begon.

Vanaf 25 maart kunnen de Nederlandse Netflix-abonnees dan ook eindelijk gaan genieten van Clerks III.



NieuwsFilm

meest populair