Tom Holland blijft Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe

Tom Holland blijft Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe

Wat zou de volgende stap zijn voor Peter Parker?

Aan het einde van Spider-Man: No Way Home lijkt Peter Parker alias Spider-Man even helemaal niet meer waar hij aan toe is. Velen dachten dat we Tom Holland vervolgens niet meer terug zouden zien in het Marvel Cinematic Universe.

Nu heeft Kevin Feige, de grote man bij Marvel Studios, onthuld dat er een vierde film komt met Holland als Spider-Man. In gesprek met Entertainment Weekly liet hij weten dat Holland nog niet weg is uit het MCU.

Verhaal is er al
"Alles wat ik erover wil zeggen is dat we het verhaal hebben. We hebben daar indrukwekkende ideeën voor, en onze schrijvers zijn zojuist gestart met het schrijven ervan," aldus Feige.

Opvallend is dat we sinds No Way Home niets over Holland en zijn Spider-Man hebben vernomen. De acteur liet wel weten dat hij voorlopig even een time-out nodig heeft. En dat is niet gek. Sinds 2016 was hij te zien in zes Marvel-films.

Sony's Spider-Man Universe
Het is overigens wel de bedoeling dat Holland uiteindelijk ook voet aan wal zet in Sony's Spider-Man Universe, de wereld waarin personages leven als Venom, Morbius, Kraven the Hunter, El Muerto en Madame Web.

De eerstvolgende film in die subreeks is Kraven the Hunter met acteur Aaron Taylor-Johnson. Deze verschijnt begin oktober in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair