Eerste reacties 'Winnie the Pooh: Blood and Honey': Absurd en hilarisch slasher entertainment

Eerste reacties 'Winnie the Pooh: Blood and Honey': Absurd en hilarisch slasher entertainment

De low-budget film blijkt verassend positief te worden ontvangen door het publiek.

Je hebt het ondertussen vast al wel gehoord, er bestaat een horrorfilm over het bekende personage Winnie the Pooh. Het is geen grap, want Winnie the Pooh: Blood and Honey is intussen al te zien in de bioscopen.

We volgen Winnie de Pooh die samen met Knorretje en zijn andere vriendjes uit het Hundred Acre Wood in de steek wordt gelaten door Christopher Robin. Eenmaal getrouwd keert Christopher samen met zijn vrouw terug naar het bos om haar aan zijn oude vrienden voor te stellen, maar die lijken niet meer hetzelfde te zijn.

Low-budget succes
Regisseur Rhys Frake-Waterfield maakte de film voor slechts $15 duizend dollar, maar begin deze maand was al duidelijk dat Blood and Honey een regelrechte hit was in Mexico voorafgaand aan de wereldwijde release. De film haalde namelijk maar liefst $1 miljoen dollar op tijdens zijn openingsweekend.

Eerste reacties
Vanaf gisteren draait de film in de wereldwijde bioscopen, en daarmee verschijnen dan ook de eerste reacties online. Ondanks dat het natuurlijk geen hoogstaande cinema is, zijn de reacties echter verbazingwekkend positief te noemen.






Cinematic Universe
Nog voorafgaand aan de release werd door regisseur Frake-Waterfield al een vervolg aangekondigd voor Blood and Honey. Ook deelde de regisseur dat hij een soortgelijke film over Peter Pan (Peter Pan: Neverland Nightmare) en Bambi (Bambi: The Reckoning) aan het ontwikkelen is.

Deze horrorprojecten zouden naar het idee een heel cinematic universe moeten gaan vormen, vol met allerlei personages uit kinderverhalen die in het publieke domein liggen.

Winnie the Pooh: Blood and Honey draait momenteel gelimiteerd in de Nederlandse bioscopen. Lees hier de recensie van FilmTotaal.



NieuwsFilm

meest populair