Harrison Ford wordt de president in het Marvel Cinematic Universe

Harrison Ford wordt de president in het Marvel Cinematic Universe

Generaal Thaddeus E. "Thunderbolt" Ross is president van de VS.

Marvel-baas Kevin Feige onthult dat Harrison Ford de president van de Verenigde Staten zal spelen in de aankomende Captain America: New World Order.

Na het overlijden van William Hurt in 2022, werd Harrison Ford gecast in de rol van Thaddeus Ross, minister van Buitenlandse Zaken, die graag de touwtjes in handen heeft als het gaat om de Avengers.

President van de Verenigde Staten
Ross zal in New World Order dus niet langer minister van Buitenlandse Zaken zijn, maar president van de VS. In een interview EW vertelde Feige hier meer over.

"Er is al een relatie tussen president Ross en Sam Wilson. Ze hebben samen geschiedenis, maar in deze film zullen we de dynamiek zien tussen Captain America en de president van de Verenigde Staten op een manier die echt ongelooflijk is."

Plotdetails
New World Order is een van de grootste aankomende MCU films, maar weinig details over de film zijn tot nu toe bevestigd. Wel geeft titel ruimte om te speculeren.

In Marvel Comics is de New World Order namelijk een superschurken-organisatie die is opgericht door Red Skull. De terugkeer van Red Skull is niet waarschijnlijk na Endgame, dus misschien legt de film meer de focus op de post-Avengers: Endgame fallout.

De film staat voor een release op 3 mei 2024.



NieuwsFilm

meest populair