'Fantastic Four' wordt een monsterfilm in het MCU: acteurs binnenkort onthuld

'Fantastic Four' wordt een monsterfilm in het MCU: acteurs binnenkort onthuld

De bekende superheldenfamilie komt eindelijk naar het Marvel Cinematic Universe.

Fantastic Four gaat een zeer belangrijke film worden voor het Marvel Cinematic Universe. Dat heeft Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, bevestigd in een nieuw interview met Entertainment Weekly.

Marvel is achter de schermen druk met de voorbereidingen van Fantastic Four en Feige is alvast enthousiast. "Persoonlijk kijk ik hier erg naar uit", vertelt de producent, die bekend staat als enorme fan van de Fantastic Four.

Belangrijk
Volgens Feige vormen de Fantastic Four min of meer het kloppend hart van Marvel. "De stripboeken van de Fantastic Four vormden de basis voor alles wat daarna kwam", legt hij uit.

De studiobaas is van plan om dit ook het geval te laten zijn binnen zijn Marvel Cinematic Universe. "Deze heldengroep zal een belangrijk onderdeel vormen van ons universum richting toekomst".

Meer nieuws
Er is nog maar weinig bekend over deze film. Matt Shakman, eerder verantwoordelijk voor de serie WandaVision, gaat hem in elk geval regisseren.

Wanneer kunnen fans meer nieuws verwachten, bijvoorbeeld over de casting? "Binnenkort komen we met updates", teaset Feige.

NieuwsFilm

meest populair