Florence Pugh over 'Dune: Part Two' en leeftijdsgenoten als collega's

Florence Pugh over 'Dune: Part Two' en leeftijdsgenoten als collega's

Dune: Part Two bevat een aantal van de meest getalenteerde jonge Hollywood-acteurs.

Dit najaar verschijnt eindelijk Dune: Part Two, de epische afsluiter van de verfilming van Frank Herberts klassieke scifi-roman. En naast een hoop terugkerende acteurs, krijgen we ook een hoop nieuwe gezichten te zien. Een daarvan is Florence Pugh.

Pugh, die de rol van prinses Irulan speelt in de film, sprak onlangs met Vanity Fair over haar ervaringen tijdens de opnames en hoe fijn ze het vond om met een aantal even getalenteerde leeftijdsgenoten te werken.

Crème de la crème
Zo is Pugh in Part Two te zien naast Timothee Chalamet (als Paul Atreides), Zendaya (als Chani) en Austin Butler (als Feyd-Rautha Harkonnen).

Aldus Pugh:

"Het is een interessant iets, want ik heb het grootste deel van mijn loopbaan gewerkt met oudere acteurs waar ik veel bewondering voor heb. Ik heb veel geleerd door alleen maar toe te schouwen.

Maar bij Dune kreeg ik de kans om met acteurs van mijn eigen leeftijd te werken, waar ik ook tegenop kijk. Timmy en Austin en Zendaya zijn geweldige mensen, maar ook fantastische acteurs. Ze zijn echte sterren. Ik heb nu het geluk dat ik ze mijn vrienden mag namen en ze regelmatig een sms'je stuur. Dat is gewoon een te gek gevoel."

Dune: Part Two draait vanaf 3 november 2023 wereldwijd in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair