Gruwelijke horrorfilm krijgt foto waar je van kunt kokhalzen

Gruwelijke horrorfilm krijgt foto waar je van kunt kokhalzen

'Infinity Pool' is een lekker shockerende horrorfilm.

Infinity Pool van regisseur Brandon Cronenberg (Possessor) is ongetwijfeld een van de meest extreme horrorfilms van de afgelopen tijd. Om mensen aan te moedigen te film te gaan zien, is er nu door de makers een extreme foto op het internet geplaatst.

Infinity Pool draait om een schrijver (Alexander Skarsgård) die met zijn vrouw (Cleopatra Coleman) naar luxueus vakantieoord vertrekt in de hoop daar inspiratie op te doen voor zijn nieuwe boek.

Daar ontmoeten de twee een fan (Mia Goth) en haar man (Jalil Lespert). De stellen besluiten vervolgens samen op te trekken. Dit is het startschot van een hoop vreemde gebeurtenissen.

Expliciet
Infinity Pool wordt omschreven als 'shockerende film'. Veel dingen - en dan niet alleen de horrorelementen, maar ook seksuele handelingen - worden expliciet in beeld gebracht.

Voor de film moesten dan ook bijzondere materialen worden gemaakt, zo laat Daniel Martin, die mee heeft gewerkt aan de effecten, zien op Twitter.

Dood zaad
Hij toont een foto van pot vol nep-sperma. Een vrij onsmakelijk beeld. De foto is door Twitter zelfs afgeschermd. Probeer niet te kokhalzen wanneer je hem toch bekijkt.





Infinity Pool heeft vervolgens nog geen Nederlandse releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair