Onthulling over de nieuwe 'Star Wars'-film zou binnenkort moeten volgen

Onthulling over de nieuwe 'Star Wars'-film zou binnenkort moeten volgen

Verwacht een aankondiging tijdens 'Celebration'.

Disney gaat 'Star Wars' eindelijk weer terugbrengen naar de bioscopen. Na veel valse beloftes en films die nooit zijn uitgekomen, kunnen we tijdens Star Wars Celebration in april eindelijk een concrete bekendmaking verwachten volgens The Hollywood Reporter.

Loze beloftes
Het aantal Star Wars-films die ooit bekend zijn gemaakt en nooit uit zijn gekomen, zijn inmiddels op meerdere handen te tellen. Denk aan de trilogie die The Last Jedi-regisseur Rian Johnson zou gaan maken, Rogue Squadron van Patty Jenkins of de reeds geschrapte film van regisseur J.D. Dillard.

Wat dan wel?
Er zijn momenteel twee films die wel lijken uit te komen en waar we ongetwijfeld meer over zullen horen op Celebration. Dit zijn de films van Thor Ragnarok-regisseur Taika Waititi en Lost-maker Damon Lindelof.

Waititi's film gaat zich focussen op nieuwe personages en is schijnbaar niet verbonden met de Skywalker-saga. In de film van Lindelof is er wel kans dat we personages uit deel zeven tot negen terug zullen zien.

April
Star Wars Celebration vindt van 7 tot 10 april plaats. We zullen allerlei nieuws te horen krijgen over alles rondom Star Wars, maar dit jaar voor het eerst ook weer over de films.



NieuwsFilm

meest populair