'Hellboy' krijgt gloednieuwe reboot

'Hellboy' krijgt gloednieuwe reboot

Na de flop van 'Hellboy' uit 2019, komt er toch weer een nieuwe reboot!

Filmmakers willen Hellboy maar niet opgeven, want na de flop van Hellboy-reboot uit 2019 komt er nu nog een nieuwe versie van de film.

De reboot uit 2019 flopte gigantisch in de box-office en kon ook niet rekenen op goede kritieken. David Harbour (die de hoofdrol speelde) gaf destijds de schuld aan Guillermo del Toro, die de eerste twee Hellboy-films uit 2004 en 2008 regisseerde.



Nieuwe film
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Hellboy krijgt namelijk opnieuw een reboot. Deze nieuwe film is een geen enkel opzicht gelinkt aan de andere drie films en is dus volledig gebaseerd op de originele strips van Mike Mignola.

Regisseur
Dat nieuws brengt Discussing Film naar buiten. Volgens het platform zou er zelfs al een script liggen voor de reboot. Ook heeft de film de regisseur al gevonden. Brian Taylor zal namelijk achter de camera zitten voor de nieuwe versie.

Verhaal
De reboot Hellboy: The Crooked Man is vermoedelijk geïnspireerd op de gelijknamige serie uit 2011. Deze serie volgt Hellboy in de jaren vijftig in de Appalachen, waar hij een man tegenkomt die in zijn jeugd zijn ziel heeft verkocht. Sindsdien staat hij bekend als The Crooked Man.

De casting is inmiddels in volle gang en de opnames zullen naar verwachting in april al beginnen.

NieuwsFilm

meest populair