Gerucht: Reed Richards en Sue Storm zijn ouders in 'Fantastic Four'-reboot van Marvel

Gerucht: Reed Richards en Sue Storm zijn ouders in 'Fantastic Four'-reboot van Marvel

Naar verwachting gaat Marvel Studios binnenkort eindelijk onthullingen doen over de film.

Volgens een nieuw gerucht zullen Reed Richards en Sue Storm ouders zijn in de reboot die wordt gemaakt voor het Marvel Cinematic Universe. Ook zou om die reden al één actrice zijn weggevallen voor de rol van Sue.

De film van Matt Shakman moet verschijnen in 2025, maar tot nu is er nog maar bitter weinig bekend over de film. Langzaam maar zeker moet daar verandering in komen.

Volgens Jeff Sneider van THE HOT MIC zullen Reed Richards (alias Mr. Fantastic) en Sue Storm (alias The Invisible Woman) als ouders hun intrede maken in het MCU.

Te jong
Sneider bracht dit aan het licht toen hij verklaarde waarom actrice Saoirse Ronan zou zijn weggevallen voor de rol van Sue Storm in de film. Ronan is 28 jaar oud, maar Marvel Studios zou zoeken naar acteurs boven de 30 voor de rollen van Sue en Reed.

Aldus Sneider:

"Een van mijn bronnen vertelde me dat Marvel niet gaat voor Saoirse Ronan. En de reden: Reed en Sue zijn ouders in de film. Dat is wat ik heb gehoord."

Naar alle waarschijnlijkheid gaan er op korte termijn meer officieel nieuws volgen over The Fantastic Four. Dan weten we ook gelijk of Sneider het bij het juiste eind had.



NieuwsFilm

meest populair