Gave poster 'The Marvels' met Brie Larson onthult dikke vertraging

Gave poster 'The Marvels' met Brie Larson onthult dikke vertraging

De film verschijnt een paar maanden later.

Marvel Studios trapte woensdag het MCU-jaar 2023 af met Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Ook de andere twee films in het filmuniversum brengen bekende personages terug, met Guardians of the Galaxy Vol. 3 en The Marvels.

Nu is de eerste teaserposter onthuld voor het vervolg op Captain Marvel (2019) en de serie Ms. Marvel uit 2022. Op die poster zien we de drie "Marvels".

Dit zijn heldinnen Carol Danvers/Captain Marvel van Brie Larson, Kamala Khan/Ms. Marvel van Iman Vellani en Monica Rambeau van Teyonah Parris.

Nieuwe datum
The Marvels van regisseur Nia DaCosta (Candyman) moest eigenlijk 28 juli dit jaar in de Nederlandse bioscopen verschijnen, maar die datum is geschrapt voor een nieuwe datum in november: 10 november 2023.

Het verschuiven van de Marvel-film heeft waarschijnlijk te maken met dat we anders van juli 2023 tot en met mei 2024 geen Marvel Cinematic Universe-film te zien zouden krijgen. Het kan ook zijn dat bepaalde series op Disney+ worden opgeschoven van 2023 naar 2024.

Mogelijk maken Marvel Studios en Disney zich ook een beetje zorgen om de erg matige ontvangst van Ant-Man and The Wasp: Quantumania.



NieuwsFilm

meest populair