Deze spannende thriller trekt de aandacht op Netflix

Deze spannende thriller trekt de aandacht op Netflix

A Time to Kill uit 1996 doet het erg goed op de streamer.

Niet alleen grote nieuwe Netflix-films en recente bioscoopfilms doen het goed op Netflix. Regelmatig weten films van tientallen jaren oud nog heel wat kijkers te trekken. Dat geldt nu voor A Time to Kill. De thriller komt binnen op plaats tien in de Netflix Top 10.

A Time to Kill komt van wijlen regisseur Joel Schumacher en Netflix geeft de misdaadthriller de woorden "spannend" en "rechtbank" mee. In de film zie je rollen van onder meer Sandra Bullock, Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey, Kevin Spacey, Donald Sutherland en Kiefer Sutherland.

Sterke ontvangst
De misdaadthriller werd in 1996 prima ontvangen. Op de IMDb zien we een 7,5/10 na 165k stemmen en Rotten Tomatoes noteert een nette 68 procent op de Tomatometer.

"Deze film is lang en oppervlakkig, al slaagt A Time to Kill door de kracht van zijn bekwame vakmanschap en eersteklas cast," luidt de korte critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je A Time to Kill (nog) een keer zien? Dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: In het Zuiden van Amerika schiet een zwarte man de verkrachters van zijn dochter dood. Tijdens de rechtszaak merken zijn jonge fanatieke advocaten hoe diepgeworteld het racisme nog is.

NieuwsFilm

meest populair