Hint het logo van 'Avengers: Secret Wars' naar grote duistere schurk?

Hint het logo van 'Avengers: Secret Wars' naar grote duistere schurk?

Gevaarlijkste versie van grote schurk zit misschien wel in de afsluiter van fase 6.

Met de release van Ant-Man and the Wasp: Quantumania heeft Kang the Conqueror eindelijk zijn debuut gemaakt als dé schurk van deze saga. Toch lijkt er in het logo van Avengers: Secret Wars ook een andere grote schurk verstopt te zitten.

Dit gaat over niemand minder dan de schurk Doctor Doom. Veel fans hadden gehoopt dat de schurk al zou verschijnen in Black Panther: Wakanda Forever. Helaas was dit uiteindelijk niet het geval.

Nu lijkt het erop dat hij misschien wel verschijnt in de grote finale van fase 6. Helaas voor hem zal hij waarschijnlijk niet de grote tegenstander van de avengers worden. Het lijkt er namelijk op dat Kang de dat zal worden.

Doom verstopt in logo
In het logo zie je namelijk de kleuren wit en zilver. Dit kan linken naar misschien wel de gevaarlijkste versie van Doom, God Emperor Doom. Deze versie komt uit de Secret Wars in 2015 waar hij enorme krachten bezit waarmee hij een eigen multiversum creëert waar hij de baas is.



Dat deze theorie misschien wel waar is kan je halen uit andere logo's waar de kleuren ook op een bepaald personage duiden. Zo heb je Agatha: Coven of Chaos dat met zijn paarse kleuren linkt naar Agatha, of Avengers: The Kang Dynasty dat de kleuren blauw en paars van Kang bezit.

Of deze theorie klopt zullen we voorlopig nog niet weten aangezien Secret Wars pas voor eind 2025 gepland staat. Wel kunnen we nu de eerste film van fase 5 in de bioscopen bekijken, Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

NieuwsFilm

meest populair