Netflix pakt binnenkort uit met topfilm van eigen bodem

Netflix pakt binnenkort uit met topfilm van eigen bodem

'April, May en June' is vanaf volgende maand te streamen op het populaire platform.

Netflix pakt binnenkort uit met een interessante film van eigen bodem: April, May en June. In deze prent spelen topactrices Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga drie van elkaar vervreemde halfzussen die worden herenigd vanwege de naderende dood van hun moeder.

April, May en June een roerend zussendrama uit de koker van regisseur Will Koopman en scenarist Frank Houtappels, beiden veteranen met wie De Mol vaker samenwerkt.

Fans van de betrokken sterren mogen deze film zeker niet overslaan. Hieronder lees je meer over het verhaal van April, May en June.


April, May en June (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Koopman | Cast: Linda de Mol, Elise Schaap, Tjitske Reidinga, e.a. | Stuur melding
Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar autistische zoon Jan. De halfzussen achten zich alle drie echter ongeschikt voor deze taak. Daarnaast zijn ze nogal vervreemd van elkaar. April, May en June moeten elkaar dan ook opnieuw zien te vinden om deze moeilijk tijd door te komen.



April, May en June is vanaf zondag 19 maart op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair