Anthony Mackie niet erg enthousiast over mogelijke leidersrol van de Avengers

Anthony Mackie niet erg enthousiast over mogelijke leidersrol van de Avengers

Zal Sam Wilson net als Steve Rogers de leiding nemen als Captain America?

Sam Wilson is al een tijdje de nieuwe Captain America. Nu is de vraag of hij net als Steve Rogers de leider van de Avengers zal gaan worden. Acteur Anthony Mackie geeft commentaar.

Sam Wilson nam in The Falcon and the Winter Soldier een belangrijke rol op zich. In Captain America: New World Order zal hij moeten bewijzen dat hij de titel van Captain America ook verdient.

Antony Mackie geeft antwoord
In een interview met Empire Magazine gaf Mackie commentaar op de vraag of hij het team superhelden zal gaan leiden in de toekomst. Verbazend klinkt hij niet erg enthousiast over het idee.

"Sam is het enige personage zonder superkrachten. Hij is een gewone kerel die rondhangt met een stel gekken. Ik heb een paar keer gevochten. En hart en charisma hebben me nooit geholpen. Daar kreeg ik meestal gewoon een pak slaag van. Dus dat kan een probleem veroorzaken als je tegen iemand als Thanos gaat vechten."

Toekomst van Sam
De line-up van de Avengers is nog niet bekend, maar wanneer ze in The Kang Dynasty voor het eerst weer bij elkaar komen, zullen ze ook een leider nodig hebben. We zullen dus nog moeten afwachten welke rol Sam hierin speelt.



NieuwsFilm

meest populair