'Snow White'-actrice Rachel Zegler in clip uit 'Shazam! Fury of the Gods'

'Snow White'-actrice Rachel Zegler in clip uit 'Shazam! Fury of the Gods'

De regisseur deelt zelf een behoorlijk kort videootje.

Rachel Zegler mag dan wel pas 21 jaar oud zijn, de actrice is nu al een grote naam in Hollywood. Zo wist ze al hoge ogen te gooien in diverse blockbusters en wist ze een rol te bemachtigen in de superheldenfilm Shazam! Fury of the Gods. Nu krijgen we haar heel eventjes kort te zien.

Zegler werd wereldberoemde dankzij Steven Spielbergs remake van West Side Story. Sindsdien heeft ze de rollen voor het oprapen. Zo kruipt ze in de huid van de Disney prinses Snow White en wist ze een van de hoofdrollen te bemachtigen in de Hunger Games-prequel The Ballad of Songbirds and Snakes.

Heel kort filmpje
De regisseur van de blockbuster, David F. Sandberg, deelde een wel heel erg korte clip van de actrice in de superheldenfilm, maar het is toch wel leuk om deze even te zien.

De filmmaker grapt: "Ja, we zijn voor best wel gedurfde kleuren gegaan voor de film. Als de film er niet precies zo uitziet in jouw bioscoop, dan moet je daar wel over klagen!" Bekijk de clip hieronder.



Vervolg
Fans van Zegler kunnen niet wachten om haar te zien schitteren op het grote scherm in de superheldenfilm. Shazam! Fury of the Gods zal normaal gesproken in juni 2023 in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair