Trailer voor 'Child's Play'-film 'Living With Chucky'

Trailer voor 'Child's Play'-film 'Living With Chucky'

De pop die uitgroeide tot een icoon.

Zelfs als je geen horrorfan bent, heb je vast en zeker wel al eens van Chucky gehoord. De akelige pop krijgt nu weer een nieuwe film, al gaat het deze keer wel om een documentaire.

In 1988 werd de horrorfilm Child's Play uitgebracht. De wereld maakte kennis met Chucky, een moordzuchtige pop die de harten van vele horrorfans heeft veroverd. De film werd een cultklassieker en leidde tot meerdere vervolgen en remakes, waaronder de recente televisieserie Chucky.

Beroemd
Chucky is een uniek personage in de wereld van horrorfilms en is inmiddels uitgegroeid tot een iconisch personge. Hij is niet alleen een angstaanjagende moordenaar, maar ook een pop met een persoonlijkheid en gevoelens. Het is deze combinatie van horror en humor die de Chucky-films zo populair maakt bij het publiek.

De films volgen eigenlijk altijd hetzelfde patroon: Chucky komt tot leven door middel van een ritueel en begint vervolgens mensen te vermoorden terwijl hij op zoek is naar een manier om zelf een mens te worden. Het is een formule die goed werkt en blijft boeien. Dit wordt nu onder de loep gelegd.

Trailer
In de documentaire krijg je alles over Chucky te horen, hoe hij bedacht werd, wat iedereen die met hem heeft 'samengewerkt' van hem denkt en ook komen nog nooit eerder vertoonde scènes langs. Bekijk de trailer van Living With Chucky hieronder.



NieuwsFilm

meest populair