Deze mysteriethriller is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Deze mysteriethriller is Netflix nu helemaal aan het veroveren

The Strays knalt de Netflix Top 10 in.

De thriller Blackhat uit 2015 staat alweer een paar dagen bovenaan de Netflix Top 10. Waarschijnlijk duurt het niet lang voordat The Strays de koppositie overneemt. De nieuwe Netflix Original komt binnen op plaats drie.

De mysteriethriller van regisseur Nathaniel Martello-White wordt door Netflix omschreven als "onheilspellend" en "psychologisch" en je ziet rollen voor onder meer Ashley Madekwe, Jorden Myrie en Bukky Bakray.

Onduidelijk ontvangst
Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op het moment van schrijven op een ijzersterke 90 procent na 10 recensies. De publieksscore is met 22 procent echter bijzonder mager. Ook de IMDb noteert zwak met een 4.8/10.

"Een provocerende allegorie van zwarte ervaring in het witte Groot-Brittannië, terwijl personages worden verstrikt in een evoluerend conflict tussen vervreemding en assimilatie, individualisme en onaututiciteit, trots en zelfhaat," schrijft Anton Bitel op de website Little White Lies.

Nu op Netflix
Wil je The Strays graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Het zorgvuldig opgebouwde leven van een rijke vrouw begint barsten te vertonen wanneer twee vreemden opduiken in haar schilderachtige voorstad.

NieuwsFilm

meest populair