Het Nederlandse publiek maakt weinig woorden vuil aan 'Winnie the Pooh: Blood and Honey'

Het Nederlandse publiek maakt weinig woorden vuil aan 'Winnie the Pooh: Blood and Honey'

Gemist potentieel of misschien gewoon de slechtste film ooit gemaakt?

Net iets meer dan anderhalve week geleden ging de populaire low-budget horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey in première in de Nederlandse bioscopen.

Na zo'n geruime tijd aan beperkte vertoningen op het grote scherm wordt het tijd om de meningen van het Nederlandse bioscooppubliek over de film onder het vergrootglas te leggen.

In de film volgen we Winnie de Pooh die samen met Knorretje en zijn andere vriendjes uit het Hundred Acre Wood in de steek wordt gelaten door Christopher Robin. Eenmaal getrouwd keert Christopher samen met zijn vrouw terug naar het bos om haar aan zijn oude vrienden voor te stellen, maar die lijken niet meer hetzelfde te zijn.



Nauwelijks één ster waard?
Recensent Aram Isaac van FilmTotaal kon niet meer dan één ster geven aan Winnie the Pooh: Blood and Honey, ondanks dat er volgens hem nog enigszins een vermakelijke factor bij komt kijken.

"Winnie the Pooh: Blood and Honey zit op het randje van het niveau van The Room en Neil Breen-films. Een waardeloze film, maar heerlijk vermakelijk. Er zit geen bijzondere visie achter de grote hoeveelheid clichés, maar het is wel duidelijk dat er veel plezier zit achter het ruïneren van de jeugdnostalgie van zo veel mensen."

Eveneens konden andere recensenten online, waaronder Jordy Gomez van De Filmrecensent, niet meer dan één ster geven aan de film. Gomez laat dan ook goed blijken niet goed te weten wat hij nou met de film moet.


Reacties op Twitter
Hieronder kun je een aantal van de weinige Twitter-reacties lezen van degenen die de tijd namen om een Winnie the Pooh: Blood and Honey kans te geven. De film draait momenteel nog beperkt in de Nederlandse bioscopen.






NieuwsFilm

meest populair