Selena Gomez trekt de stekker uit social media vanwege aanhoudende ruzies met fans

Selena Gomez trekt de stekker uit social media vanwege aanhoudende ruzies met fans

De actrice en zangeres zul je voorlopig niet meer op TikTok en Instagram vinden.

Selena Gomez heeft aangekondigd een pauze te nemen van social media. Dat deed de Only Murders in the Building-actrice op een opvallend moment: een dag eerder werd ze namelijk de meest gevolgde vrouw op Instagram.

Gomez neemt voorlopig afscheid van social media vanwege alle drama die is ontstaan tussen haar fans en die van Hailey Bieber, de vrouw van zanger Justin Bieber.

Drama
Het begon allemaal toen Gomez eerder deze week reageerde op een video van Bieber. Daarin deed Bieber net of ze moest kokhalzen toen ze een nummer van Taylor Swift hoorde.

Gomez is goed bevriend met Swift en kon dit dan ook niet waarderen. "Het spijt me dat mijn beste vriendin een van de succesvolste namen in de muziekindustrie is en blijft", sneerde ze.

Geen zin in
De 30-jarige Gomez zit helemaal niet te wachten op dit soort kinderlijke online vechtpartijen en heeft daarom besloten om voorlopig te stoppen met social media.

De bekendheid kondigde deze stap aan tijdens een livestream op TikTok. Hieronder kun je haar mededeling terugkijken.


Record
Eerder deze week pakte Gomez nog een record op Instagram. Ze mag zich sinds donderdag de meest gevolgde vrouw van het social medium noemen.

De Hollywoodster heeft ruim 380,6 miljoen volgers op het platform en heeft daarmee de vorige recordhoudster - realityster en onderneemster Kylie Jenner - gepasseerd.

Niet actief
Gomez zelf is overigens al jaren niet actief op Instagram. Haar team post in haar naam.

Donderdag verscheen ook de onderstaande foto op haar pagina:



NieuwsFilm

meest populair