Showtime (2002)

Lights. Camera. Aggravation.

Reviews (2)

boeliebab

Avatar

Hmm.. moeilijke keuze vanavond; of Lord of the Rings 3, die ik nog niet heb gezien, maar van mezelf nog wel een keer moet zien, anders heb ik me voor niets stierlijk zitten vervelen bij de andere 2, of Showtime, waarvan ik in ieder geval zeker weet dat ik een vermakelijke avond zal hebben.

Leuke film hoor Showtime, ik hou van Murphy en van DeNiro, al moet ik het eens zijn met sommigen hierboven die zeggen dat DeNiro veel te commercieel is gegaan en alleen nog maar mindere films maakt. Toch vind ik deze net wat beter.

Ik ben trouwens wel brak genoeg om naar LotR te kijken, zodat ik me niet zo erger en misschien wel lekker vroeg in slaap val :P

Beste wensen iedereen!

CAGE

Avatar

Dit zijn van die commerciele acties waar Robert in die jaren heen is opgegaan, zou je kunnen zeggen. Zo een makkelijk geld verdienen stunts.Snel bedacht verhaaltje. En het flopte gelukkig voor De Niro niet echt, maar zijn niet echt memorabele films geworden. Want erna werd het niet echt beter met Sharktale, Hide and Seek. Meet the Fockers viel nog mee. Vond ik eigenlijk stuk grappiger dan Meet the Parents die, wel wat erg overdreven grappen, maar ja anders scoort het niet. Ik ga wel even kijken omdat er toch niets anders is, en Girl Interupted heb ik al eens gezien.