boeliebab Avatar

boeliebab

Laatste reviews

The Others(2001)

"...Stomme film, al kan ik me niet eens herinneren waarom, maar dat zegt al genoeg. zat me volgens mij enorm te irriteren aan kidman, waar ik geen fan van..."

Showtime(2002)

"...Hmm.. moeilijke keuze vanavond; of Lord of the Rings 3, die ik nog niet heb gezien, maar van mezelf nog wel een keer moet zien, anders heb ik me voor..."

Love Actually(2003)

"...Dit is een van mijn favoriete films. deze kijk ik zo'n 6x per jaar of zo, heerlijk. goede humor, leuke verhaallijnen, zeer fijne acteurs (niet alleen..."

A Series of Unfortunate Events(2004)

"...Jeetje, wat verbazen de meeste bovenstaande reacties me... ik vind dit een fantastische film, zowel qua sfeer en beelden, qua soundtrack, qua verhaal..."

Halloween(1978)

"...Oeh oeh, dit vind ik stiekum wel eng hoor. ik kan niet zo goed tegen uitdrukkingsloze maskers...:N Vind idd blair witch ook een goede horror, maar..."

Laatste reacties

"...[quote=ijskonijn]Goede King verfilming die je het beste kunt zien als je het boek nog niet gelezen hebt (er zijn maar weinig King verfilmingen beter dan het boek).quote] mee eens al is the shining wel een betere film dan het boek. moet it overigen......"
Misery
"...O oeps excuses stok. begreep net pas dat manhunter later geremaked is met red dragon......"
Manhunter
"...[quote=Stok]Beetje trage film, maar de karakters zijn interessanter dan in Red Dragon (ja Hannibal meegerekend).[/quote] in red dragon was hannibal ook niet interessant, maar een karikatuur van de hannibal uit silence ot lambs......"
Manhunter
"...Hmmm.. jason isaacs als hook.. das al een goede reden om te kijken!..."
Peter Pan
"...Helemaal eens met laundromat. verwacht geen actie of hollywood-achtige taferelen. gewoon een sterke film met een creepy williams voor een keer...."
One Hour Photo

laatste ratings

boeliebab heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

boeliebab heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.