boeliebab Avatar

boeliebab

reacties

  • [quote=ijskonijn]Goede King verfilming die je het beste kunt zien als je het boek nog niet gelezen hebt (er zijn maar weinig King verfilmingen beter dan het boek).quote] mee eens al is the shining wel een betere film dan het boek. moet it overigens nog lezen om te vergelijken met de film. overigens is dit een spannende film, waarbij je soms je tenen kromt omdat je de pijn en de kwelling flink kan voelen. ik vind de film wel 'oud' aandoen. alsof ie uit de jaren 70 komt. dit vind ik een voordeel omdat het tegoeddoet aan de simpelheid van het beeld of zoiets. kathy bates :W zet haar rol om in een legende. bijna niveau nurse ratched

    als reactie op de film Misery

  • O oeps excuses stok. begreep net pas dat manhunter later geremaked is met red dragon...

    als reactie op de film Manhunter

  • [quote=Stok]Beetje trage film, maar de karakters zijn interessanter dan in Red Dragon (ja Hannibal meegerekend).[/quote] in red dragon was hannibal ook niet interessant, maar een karikatuur van de hannibal uit silence ot lambs...

    als reactie op de film Manhunter

  • Hmmm.. jason isaacs als hook.. das al een goede reden om te kijken!

    als reactie op de film Peter Pan

  • Helemaal eens met laundromat. verwacht geen actie of hollywood-achtige taferelen. gewoon een sterke film met een creepy williams voor een keer.

    als reactie op de film One Hour Photo

  • Hmm.. daar vraag je wat. nog ff op imdb gekeken en daar staan 3 final cuts; 2 uit 1995 en 1 uit 2005. op filmtotaal hebben ze die 2 uit 95 door elkaar gehaald, lijkt het. het plaatje van de ene met de beschrijving van de andere. het plaatje lijkt inderdaad bij een tv-serie te horen...

    als reactie op de film The Final Cut

  • [quote=Squeekz] Deze film is dus echt een aanrader? What about The Final Cut? Die krijgt ook hoge cijfers. Welke moet ik kijken? Ze beginnen beide op dezelfde tijdstip :X[/quote] Absoluut deze film. The Final Cut (niet die met Robin Williams uit 2005) heeft een hoog cijfer omdat er nog niet op is gestemd. Op IMDB krijgt ie een 5.5. Lost in Translation is een heel mooi verhaal over een kortstondige vriendschap van twee mensen in een voor hen vreemde wereld. Het is absoluut geen Hollywood-movie, maar eerder een filmhuisfilm. ik vind het een van de beste films die ik ken, omdat ik me best goed kan verplaatsen in de hoofdrolspelers. dus squeekz: als je van diepgaandere filmhuisfilms houdt is dit echt de tip van de dag!

    als reactie op de film Lost in Translation

  • Hmm.. vond het raar dat Robin Williams niet vermeld werd bij de acteurs, maar na een kort onderzoekje op imdb.com bleek het te gaan om een geheel andere film/ serie. Nou ja, de beschrijving klinkt ok, dus ga m waarschijnlijk kijken. de film final cut uit 2005 is overigens ook eens de moeite om te zien.

    als reactie op de film The Final Cut

  • [quote=nummer 10]Net 5 denkt zeker dat we een stel sufferds zijn met geheugenverlies. dit vreselijke stukje film is waarschijnlijk al meer keer uitgezonden dan ' vrienden voor het leven' en om dat doodleuk om 20:30 aan te prijzen is erg triest. :r[/quote] WHAHAHA thx voor dit humoristische 'vrienden-voor-het-leven'-stukje. Het heeft me mijn eerste lachsalvo van 2008 bezorgd! Ik heb m trouwens nog nooit gezien, maar ik vond de andere 2 Look Who' s Talkings wel erg leuk, dus misschien dat ik ondanks al het commentaar toch een poging waag.

    als reactie op de film Look Who's Talking Now

  • Yep erg groot jeugdsentiment bij deze film, was toen acht en erg onder de indruk van die tekenfilm in combi met echte mensen. hoopte altijd dat ik ook een cartoonvriendje zou krijgen. is overigens nooit gebeurd (misschien maar beter ook O+ ). wel raar dat dit niet de film van de dag is. is in ieder geval vele malen beter dan Bean...

    als reactie op de film Who Framed Roger Rabbit

  • Film van de dag...:N

    als reactie op de film Bean

  • Ik kan hier ook enorm hard om lachen, zo ontzettend overdone flauw, dat ie goed is. vind murphy en martin erg leuk!

    als reactie op de film Bowfinger

  • Ik vind m in iedere film die ik van hem heb gezien, zo spelen. wel toevallig dat ie in iedere film (die ik dus heb gezien) een 'een vent van veertig achtig'- kind moet spelen... als dat de opdracht was van de regisseur doet ie het inderdaad perfect. maar goed, have fun iedereen en een fijn weekend!

    als reactie op de film The Sixth Sense

  • Geweldig acteerwerk van dat jochie??? dat heb ik nou nooit begrepen. het kind speelt in iedere film alsof ie een volwassen vent van minimaal 40 is.. vreselijk. doe mij maar een echt kind zoals dat gastje uit jerry maguire of zo. ziet er tenminste normaal kinderlijk uit.

    als reactie op de film The Sixth Sense

  • [quote=Deweb]een humoristisch verhaaltje.[/quote] ?? Heb jij niet Mrs. Doubtfire met Robin Williams in gedachten???? geweldige film trouwens, zeer verdiende oscar voor Robin Williams! Enne die 7.9 is nog te weinig.

    als reactie op de film Good Will Hunting

  • Net zoals de saaie grijze-duiven-kleur baard die perkamentus nu heeft. terwijl in de 1e 2 films perkamentus gewoon nog de oogverblindend witte (en lange) baard heeft zoals in het boek. daarnaast is gambon ook stukken kleiner en in het boek wordt P. toch omschreven als groot(s).

    als reactie op de film Harry Potter and the Order of the Phoenix

  • Superfilm! de acteurs zijn allemaal geweldig en spelen sterk met elkaar. zo'n film waarin alles klopt. fierce creatures is idd minder goed, maar toch erg leuk. ik kan beide films blijven zien. vanavond dus weer T+) :Y

    als reactie op de film A Fish Called Wanda

  • Ik vond m eerlijk gezegd ook errug slecht met slecht acteerwerk. dat is zelfs het enige nog wat ik van deze film kan herinneren, dus veel indruk heef ie niet gemaakt...

    als reactie op de film American Psycho

  • Goh ben ik dan de enige die nog altijd prima kan genieten van deze film?? ik ga vanavond maar weer eens kijken hoor, altijd prima vermaak deze film. misschien dat het trouwens komt door die heeeeeelijke mannelijke politieagent :)

    als reactie op de film Miss Congeniality

  • Hmmm Kevin Kline & Tom Selleck...:P Gewoon leuke film om de tijd mee te verdrijven. leuk om deze te gaan kijken na de Harry Potter-film van vanavond! (Ik zet gewoon de dvd op, want heb geen zin in een Hart van Nederland-onderbreking en dan moet ik het toch halen qua tijd om In & Out te gaan zien ;))

    als reactie op de film In & Out

  • Zeeeeer overgewaardeerde film. jeetje wat viel deze me tegen zeg.. ik ga er mijn tijd niet aan verdoen, ook al speelt de allerleukste mannelijke acteur de hoofdrol...O+

    als reactie op de film Signs

  • Basketbal-ster...

    als reactie op de film The Advocate's Devil

  • Ik vind dit 1 van de beste komedies geloof ik. Echt een superfilm en eentje die nog steeds absoluut in mijn filmverzameling moet prijken. het verhaal is echt geweldig en nou ja mel gibson is ehh 'niet onaardig' om naar te kijken. jodie foster is ook gaaf! zeker zien mensen!!

    als reactie op de film Maverick