6,9 details

  • 90 Min
  • Drama
  • Frankrijk
90 Min Frankrijk

Modefotograaf Romain heeft een succesvolle carrière, een prachtig appartement en een goede relatie. Dit alles verandert als hij flauw valt tijdens een fotoreportage. Hij blijkt na een diagnose nog maar een paar maanden te leven te hebben, vervreemdt zich van zijn familie en verbreekt zonder uitleg zijn relatie. Hij gaat naar zijn grootmoeder, omdat zij net zo dicht bij de dood staat als hijzelf. Op de terugreis naar Parijs accepteert hij een voorstel van een serveerster in een wegrestaurant. Dit aanbod zal de rest van zijn korte leven een andere dimensie geven.

Regie
François Ozon
Cast
Valeria Bruni Tedeschi, Daniel Duval, Melvil Poupaud, Jeanne Moreau, Alba Gaïa Kraghede Bellugi, Marie Rivière, Laurence Ragon, Violetta Sanchez, Walter Pagano, Christian Sengewald, Ugo Soussan Trabelsi, Louise-Anne Hippeau, Thomas Gizolme, Henri de Lorme, Victor Poulouin.
Release
16.05.2005

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Temps qui reste, Le

acties