Two for the Money

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WD

Avatar

Unicron "Mensen deze gauw overslaan. Pacino nog nooit zo beroerd zien acteren en laten we het helemaal niet over die Matthew McConaughey hebbe. Kansloze film met slap verhaal..........."


Nou, ik vindt dat nog wel mee vallen...
In de trailer ziet het er idd wel wat beter uit dan in de film, de trailer overdrijft het een beetje, maja, dat is zowat met alle trailers.
Na al dit slechte commentaar wilde ik toch nog steeds deze film zien, en ik maakte me eigenlijk klaar voor een ''slechte'' film.
Maar eerlijk gezegd, door deze slechte reacties heb ik juist meer van de film genoten, vondt hem juist wel goed met een toch wel redelijk goed verhaal. Oke, deze film kun je niet vergelijken met meesterwerken van Pacino als ''Heat'', maar toch nog wel een goeie film.. Geef hem een 7

jacq

Avatar

Vond het geen goede film. Al Pacino viel me erg tegen. En Rene Russo ook. Verder kon het thema me ook al niet echt boeien. Middelmatige film.

Tinusweb

Avatar

Echt vet gave film man

lordhumangus

Avatar

Inderdaad, niet al te beste film. Voorspelbaar vanaf het beginnen het onderhand uitgemolken fuck motto "the American dream". en wat doet die fossiel van een Rene Russo in deze film ?.

Unicron

Avatar

Mensen deze gauw overslaan. Pacino nog nooit zo beroerd zien acteren en laten we het helemaal niet over die Matthew McConaughey hebbe. Kansloze film met slap verhaal...........

angela

Avatar

Niet al te beste film. Het verhaal is erg mager en boeit niet echt. Jammer van de hoofdrolspelers, van Al Pacino ben ik beter gewend. Tijdens de film denk ik telkens van nu komt het. Maar het blijft slap.