lordhumangus Avatar

lordhumangus

Laatste reviews

The Departed(2006)

"...Als je de sterren cast bekijkt en het is een Martin Scorsese misdaadfilm dan kan het al niet fout gaan. Wat een geweldige film is dit, de..."

Poseidon(2006)

"...Wolfgang Petersen vind ik een goede regisseur, die toch iets met water heeft gezien zijn eerdere juweeltje das boot en perfect storm. Ik vond de..."

Jarhead(2005)

"...Ik vond het een goede film, maar met weinig actie daarintegen wordt wel een beeld geschetst tussen een dunne lijn van realiteit en waanzin. De film is..."

Boogeyman(2005)

"...Leek me wel een leuke film, al was het weer een onderwerp over het bovennatuurlijke, legende, volksververhaal en het ongrijpbare in het universum...."

White Noise(2005)

"...Deze film kan rechtstreeks naar een videotheek en gezet worden in een stoffige hoek. Micheal keaton lijkt wel of ie van de plastische chirurg komt en..."

Laatste reacties

"...Film duurt 110 minuten. 1 van de beste apen films die je tot nu kunt bekijken...."
Rise of the Planet of the Apes
"...Dit is toch gewoon een remake wat zitten ze te lullen over een prequel. Net zoals een Franse of een Japanse film wordt omgebouwd naar Amerikaanse maatstaven, alleen in dit geval een Amerikaanse film uit de jaren 80 waarvan een overtuigende wetenscha......"
Trailer The Thing
"...Het word steeds armoeiig en triest met die remakes. De films kosten tegenwoordig zoveel dat ze op save spelen met remakes en geen flop van een frisse nieuwe film kunnen veroorloven. een keerzijde van de filmindustrie...."
Eerste blik op Colin Farrell in Total Recall
"...Laat maar komen die film toffe gozer Xerxes...."
Regisseur voor 300: Battle of Artemisia mogelijk gevonden
"...Begint goed op het einde zakt het inelkaar als een kaartenhuis. Best jammer zag er veelbelovend uit over de zoveelste apocalyptische wereld. :?..."
The Book of Eli

laatste ratings

watchlist

lordhumangus heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.