lordhumangus Avatar

lordhumangus

reacties

  • Film duurt 110 minuten. 1 van de beste apen films die je tot nu kunt bekijken.

    als reactie op de film Rise of the Planet of the Apes

  • Begint goed op het einde zakt het inelkaar als een kaartenhuis. Best jammer zag er veelbelovend uit over de zoveelste apocalyptische wereld. :?

    als reactie op de film The Book of Eli

  • Iedergeval beter dan dat slap aftreksel van 2009 met Nicolas Cage in de hoofdrol.

    als reactie op de film Bad Lieutenant

  • [quote=lgonggr]Dit is echt een bedroefend saaie film. Doe jezelf dit niet aan en huur BladeRunner die dezelfde themas ook behandeld en echt supergaaf is.[/quote] Helemaal mee eens i.p.v. dit zakdoeken brigade film.

    als reactie op de film Artificial Intelligence: AI

  • Was als grap bedoeld, ik weet ook wel dat het geen remake is alleen als je de trailer bekijkt lijkt het verdomd veel op rocky 1 hij draagt zelfs het zelfde joggingspakje uit 1976, hoed, sportschool.

    als reactie op de film Rocky Balboa

  • Yes binnenkort de remake van Rocky 1 met de orginele acteur in de hoofdrol. Alleen het tijdsbeeld is verplaatst naar 2006. De beste film van het jaar ?, en de vraag blijft wie wint er of komt er een rematch ? B-)

    als reactie op de film Rocky Balboa

  • [quote=Woep]Wel aardige film, afgelopen week in de bios gezien.. Viel een beetje tegen nadat ik alle trailers had gezien. Wel lekker rasistisch allemaal en vrouw-on-vriendelijk maarja.. :+[/quote] Is het een echte komedie film of meer een soort documentaire/clip achtige komedie ? Ik heb de trailer namelijk nog niet gezien

    als reactie op de film Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

  • [quote=Dz-Design_nl]Saw 3 heb ik eergisteren nog gezien, en het was egt wel spannend :D (gelukkig ben ik zelf niet flauw gevallen :E) Ze laten ook stukjes zien van Saw 1 en 2 hoe ze alles hadden klaargezet voor de slachtoffers >:) En als laats volgens mij komt er ook nog een Saw 4 uit, want Saw 3 had ook een open eind. Maar ik raad jullie het aan om hem echt te zien! :+[/quote] Eindelijk na 33 berichten heeft iemand hem eindelijk gezien en een reactie geven. Dus een poging waard om hem te zien dan.

    als reactie op de film Saw III

  • Moeten ze straks niet gaan janken dat het aantal bioscoopbezoekers naar beneden keldert. Goedkoop manier om geld te verdienen over de rug van kleine kinderen. Nou dan ben je wanhopig, daar zit je dan als bioscoop eigenaar met de state of the art geluid/beeldinstallatie en wat draait men dan juist ja. :X

    als reactie op de film Het paard van Sinterklaas

  • Ik denk dat het een signaal is naar de amerikanen zelf die als het veste natie worden bestempeld waarbij de staat houston qua zwaarlijvig de kroon spant. Maar wat is het doel van 30 dagen fastfood eten waarbij de persoon uitstekend in conditie is en waarschijnlijk een goede spijsvertering heeft. Als ze nou iemand nemen die wat zwaarlijvig is en dan een onderzoek doen naar het effect. :E

    als reactie op de film Super Size Me

  • Het is allemaal wel leuk dat gelul, maar is het nu een vette film of een tv drama voor op een woensdag.

    als reactie op de film United 93

  • Waarom dat van een klassieker weer een remake moet komen is voor mij een raadsel. Straks gaan ze nog "The thing" van John Carpenter onder handen nemen om maar iets te noemen. Schandalig gewoon wat er gebeurt met ouderwetse films. Is de inspiratie op of spelen de grote filmstudios op save ?

    als reactie op de film The Omen

  • Op tv waren de reacties van de mensen over het algemeen toch niet postief over het 2,5 uur durende spektakel toch mijn vraagtekens of dit geen overhypte shit is naar aanleiding van het boek.

    als reactie op de film The Da Vinci Code

  • Heb hem gezien op dvd een leuke feel good movie, zonder meer een aanrrader.

    als reactie op de film The World's Fastest Indian

  • [quote=Smorgas]Dit is gewoon een film voor halve zolen, wat een crap!!! :I[/quote] Ja, en daar ben ik er een van "get a life" en je weet onderhand wel waar je mee te maken hebt lijkt mij als dit deel 4 is. Dus wie is hier eigenlijk een halve zool ?

    als reactie op de film Scary Movie 4

  • Dan is dit inderdaad een schaamteloze ripoff. Maar ja, er komen wel meerdere films met dezelfde idee of thema uit in het zelfde tijdsbestek :X

    als reactie op de film The Wild

  • Is dit het vervolg op Madagascar van 2005 ?, ik kan niet wachten.

    als reactie op de film The Wild

  • Een goede film zonder meer, vooral de scene met de kaalgeschoren hoofd en douche is mij blijven hangen.

    als reactie op de film V for Vendetta

  • Was alleen benieuwd of ze naar 14 jaar nog strak in haar vel zat, voor de verdere rest boeide mij de film totaal niet met de zogenaamde plotwendingen die je al lang van te voren aan zag komen. Een te lange film met teveel slimme gezever.

    als reactie op de film Basic Instinct 2

  • Hij is zo flauw dat je lacht dat het zo flauw is. Onderbroekenlol van de bovenste richel, je moet ervan houden. O+

    als reactie op de film Date Movie

  • Nee, dat vond ik geen b-film die was goed. Met goede acteurs die de film naar een hogere niveau tillen.

    als reactie op de film The New World

  • [quote=spacey]deze film lijkt me echt super! Sinds de launch van de eerste trailer kan ik al niet meer wachten, dit is dan ook een film waarvan ik weet dat ik hem echt leuk ga vinden. @ die aap boven me Volgens mij weet je niet wat een b-film is ofwel? Kijk die film eerst nog maar een keer, en vertel ons dan maar wat je er echt van vond[/quote] Ik heb hem nog een keer bekeken, maar hij is er niet beter op geworden. De trailer vond ik beter als de film. (goed gemonteerd), dus zit me geen broodje aap verhaal aan te smeren.

    als reactie op de film The New World

  • Deze kunnen ze gelijk bijzetten bij de top of the flops, dit is gewoon een b-film voor de videotheek. Wat is er toch met die Colin aan de hand ?, na phone booth en the recruit is het ene brandhout na de andere. Een 7,3 voor het landschap zeker.

    als reactie op de film The New World

  • Na haar oscar rol optredende film, had ik toch mijn bedenkingen (ogen stonden bol. wenkbrauwen rechtop en haar haar zit voor geen meter) Wat denk je het zat allemaal goed, niks bezonder een doorsnee film wat we allemaal keer gezien hebben. Ik denk vooral aan ELEKTRA. Wat is dat chick soepel als een radiaal band op asfalt van 40 graden in een hot summer.

    als reactie op de film Æon Flux

  • Killing is my business ......... and the business is good !!!!!

    als reactie op de film Munich

  • Nie veel aan, viel bijna in slaap. Ik snap niet wat er zo goed aan is. Hopen dat rambo 4 wel goed is en rocky 6.

    als reactie op de film Syriana

  • Wat een baggerfilm van 13 in een dozijn. Waar een oude pad die ondertussen wel bekend is bewandeld wordt. Amsterdam - wiet, voormalige Oostbloklanden bendes (Vooral de russische mafia) en goedkope seks want alle meisjes worden afgeschilderd als hoeren in de film. Een goede promotiefilm voor een land. Laat ze toch eens iets anders verzinnen. een grote bagger hype omdat toevallig het wonderkind van 43 jaar oud Quentin Tarantino het produceerde.

    als reactie op de film Hostel

  • Ik ben benieuwd of dit hetzelfde concept is als de uitstekende Australische film Wolf Creek wat gebaseerd is op ware gebeurtenissen.

    als reactie op de film Hostel

  • Hé een Jean Claude de Balzak film ik vond zijn tegenspeler THE SANDMAN veel beter, hier vertaald als burgertrutten gedoe KLAAS VAAK, wat als een lul op een drumstel slaat natuurlijk.

    als reactie op de film Death Warrant

  • Nicolas Cage speelt een silly fuck die niks voor elkaar krijgt voor anderen hoe goed hij ook zijn best doet.

    als reactie op de film The Weather Man

  • Een goede film zonder meer, was bang dat het weer een kleffe boel ging worden.

    als reactie op de film Munich

  • Inderdaad, niet al te beste film. Voorspelbaar vanaf het beginnen het onderhand uitgemolken fuck motto "the American dream". en wat doet die fossiel van een Rene Russo in deze film ?.

    als reactie op de film Two for the Money

  • Meest verrassende horrorfilm van 2005 en de meest bloederige. Uitstekende horrorfilm die enkele goede schrikelementen bevat echt een aanrader. in ieder geval beter als "the fog"/"the cave".

    als reactie op de film The Descent

  • Schitterende film, vooral als ie ondervraagt wordt where do you coming from ? - DISNEYLAND. geweldig

    als reactie op de film The Hitcher

  • [quote=filmsmurf]Waarom doen sommige mensen alsof het blasfemie is om commentaar te hebben op King Kong en/of Peter Jackson.[/quote] Jongentjes van 14 jaar zullen dit inderdaad een leuke film hebben gevonden, maar als al wat meer films in je leven hebt gezien, werd je hiervan niet warm of koud. Het resultaat viel gewoon tegen in vergelijking met LOTR. Kan gebeuren niet alles wat een goede regisseur aanraakt hoeft in goud te veranderen. Brilsmurf ga eerst eens een LOI cursus nederlands volgen

    als reactie op de film King Kong