White Noise (2005)

The dead are trying to get a hold of you.

Reviews (4)

jane bond

Avatar

Hallo, nu dat ik informatie heb verkregen via dit kleine forumpje en gelezen heb dat het einde te abrupt is en eigenlijk waardeloos, heb ik besloten om de film niet te gaan kijken alleen al puur om het feit dat het einde knudde is! Als een film redelijklgoed inelkaar steekt, een goede opbouw heeft..en ineens het einde verkwanselt kan ik aardig kwaad worden over het feit dat ik mijn avond heb verpest...dan vind ik de verhalenschrijvers stom en als ik ze tegen zou komen zou ik het recht in hun gezicht zeggen. De film was goed.....maar het einde vreeeeeeeselijk slecht. Daardoor....meneer de scenarioschrijver(s) kunnen jullie maar beter een ander beroep gaan zoeken....want als een einde niet goed is......is het einde zoek....

Kesse

Avatar

Film nu al 3 x gezien.. en hoe vaker je hem ziet hoe beter alles naar boven komt, de hele film klopt precies, alleen die 3 geesten snap ik nou ook helemaal niet, hebben ze een beetje stom gemaakt, want het verassende van de film vond ik dat ik het gevoel het dat het een waargebeurd verhaal zou kunnen hebben, teminste je zag niet echt van die stukken van, dit kan echt nooit.
Al met al een zeer leuke en vermakelijke film en alles klopt behalve waarom zij het toch overleefd nadat ze getoond was op de video en waarom die 3 geesten nou in 'actie' kwamen want hun rol was noujuist net zo goed maar toch zeker de moeite waard om te kijken, Alles klopt precies behalve en dat imdb cijfer is belachelijk!!

lordhumangus

Avatar

Deze film kan rechtstreeks naar een videotheek en gezet worden in een stoffige hoek.
Micheal keaton lijkt wel of ie van de plastische chirurg komt en zich een pokerface heeft laten aanmeten, de hele film door kijkt hij moeilijk c.q. mono gelaatsuitdrukking.
Er zit bijna geen spanning in de film halverwege werd ik wakker geschrikt door één goede schrikeffect, de rest stelde weinig voor. Een aan elkaar gebreidde zooi het lijkt wel of de regisseur niet wist welke kant het op moest.
Wel een goede reclame voor tv en audio apparatuur dat wel.:r

(#25/7)

Avatar

Tja, de film was wel vermakelijk. en ook wel spannend op z'n tijd. vooral door het geluid. maar het einde was té abrupt en heel slecht vond ik zelf.
wel leuk dat die ene vent het allemaal gedaan bleek te hebben.
maar jammer van dat vage gedoe met 3 geesten op het einde. dat had veel beter uitgewerkt kunnen worden.

en het maakt het leuker om naar de ruis op je tv te kijken, mocht ooit je antenne uitvallen ofzo :}