jane bond Avatar

jane bond

Laatste reviews

Secret Window(2004)

"...Hebdeze film aantal jaren geleden in de bios gezien, en ik vond het gewoonweg 1 langdradige nietszeggende stomme film. Echt waar! De scenario's spelen..."

White Noise(2005)

"...Hallo, nu dat ik informatie heb verkregen via dit kleine forumpje en gelezen heb dat het einde te abrupt is en eigenlijk waardeloos, heb ik besloten..."

Turks fruit(1973)

"...Dat ze deze film nog laten zien, en notabene nog op een zaterdagavond ook vind ik niet te verhapstukken. De film is een slap verhaal over 2 mensen die..."

Fright Night(1985)

"...Een steengoeie horror die je echt wel aan de buis gekluisterd had. Er zitten wel komische fragmenten in, maar dat is bijna in elke horror, o.a ...."

Amadeus(1984)

"...Een meesterlijke film, vooral de lachjes van Mozart zijn subliem gespeeld. Mozart was in werkelijkheid ook een lachebek en had veel gevoel voor..."

Laatste reacties

"...Vreemde gewaarwording andermans broek aantrekken......"
The Sisterhood of the Traveling Pants
"...:Y Ik ga naar net 5 tenminste geen sombere film maar wel leuk hi ha!..."
Dying Young
"...Deel I van goede films zijn vaak altijd de beste. Deel II of III of meer , zijn nooit zo goed als deel I. Een goede film hoort eigenlijk geen deel II of meer te hebben...."
The Lost World: Jurassic Park
"...Vaak op TV geweest....pfffffff terwijl er zoveel goeie film zijn, daar begrijp ik totaal niets van. Altijd laten ze films zien die XXXX geweest zijn :(..."
The Crush
"...Nog even iets kwijt :)) Depp denkt dat hij goed is met weirdo rollen, om,dat hij de naam al heeft. Makkelijk verdient ook, geen woord zegt ie. Laat het geld maar stromen lacht hij in zijn vuistje. Maar deze film was een grote flop! Dat was wel even e......"
Secret Window

laatste ratings

jane bond heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jane bond heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.