Secret Window (2004)

The most important part of a story is the ending.

Reviews (3)

Glennekeeeee

Avatar

Een film die waarin elk shot de spanning om de loer ligt, heerlijk camerawerk, dolgedraaide twists, heerlijk acteerwerk van Depp en Torturo en ligt cynische humor. Kings verhaal is zo het filmpje dat je nu enkel nog in b-formaat vind met matige acteurs en een uitgeblust plot maar Secret window overstijgt dit alles en weet éen van de meest leuke, geschifte thrillers maken waar je misschien toch wel wat voor moet zijn. ik was het in ieder geval!

8/10

Moviespecialist

Avatar

Ik ben een grote fan van de boeken van Stephen King en ook zeker van Johnny Depp, dus toen ik hoorde van deze film heb ik hem meteen bekeken.
Het is zeker (volgens sommige mensen) geen slechte film, maar ik kan het ook weer niet voor Secret Window opnemen dat het een top film is.
Het verhaal is een tipisch King verhaal met voor vele ( voor mij niet erg) een onverwachts einde, maar de film had voor mij wel minimaal een half uur langer kunnen duren met een beetje meer spanning, erg jammer...

6.5/10

jane bond

Avatar

Hebdeze film aantal jaren geleden in de bios gezien, en ik vond het gewoonweg 1 langdradige nietszeggende stomme film. Echt waar! De scenario's spelen zich voornamelijk in de huiskamer af, terwijl meneertre Depp met een bril op de bank zit en geen klap zegt. Het lijkt wel stille pantomine!! Iedere keer dacht ik nu komt het, maar neee hoor, totaal geen climax, en het verhaal slaat echt als een tang op een varken. Nu, jullie zullen het wel merken. Zonde van je avond! Een oersaaie, slechte film die van mij een dikke 1 krijgt!!!