Moviespecialist Avatar

Moviespecialist

Laatste reviews

Der Untergang(2004)

"...Ik heb Der Undergang pas geleden op dodenherdenking voor het eerst gezien en ik was meteen dol op de film. Oke, het is niet bepaald een leuke of..."

The Bourne Legacy(2012)

"...Toen ik deze film opzocht schrok ik wel behoorlijk van wat ik zag, maar een 6.4???? Ik heb niks maar dan ook niks tegen The Bourne Legacy. Ik vind..."

The Invasion(2007)

"...Oke, The Invasion is zeker geen topper, maar om de film nou weer helemaal af te kraken en hem een cijfer als een 2 of een 3 te gevn vind ik nou ook..."

Fight Club(1999)

"...Jeetje, wat is Fight Club een goede film zeg! Fight Club staat al volgens mij van af het begin dat filmtotaal is opgericht in de top 100 waar hij ook..."

Forrest Gump(1994)

"...Als er een film bestaat die gewoon de beste film ooit gemaakt kan woorden genoemd dan is dat wel Forrest Gump!!!! Tom Hank's zijn eerste absolute top..."

Laatste reacties

"...Jeeeeeee, wat ziet Anthoney Hopkins er raar uit met dat rubbere nepmasker! Ik huur binnekort de film waarvan ik nog niet echt vermoedens van heb. ?.?/??..."
Hitchcock
"...Een erg goede film die ik persoonlijk beter viind dat de orginele Spiderman Trilogie. Het verhaal is erg goed bedacht en is niet weer een reamke van deel 1 en ook de special effects zijn erg goed! Prima film waarvan ik erg onder de indruk was! Ik......"
The Amazing Spider-Man
"...Alsjebleift... Ik wil echt dat we stoppen! En ik wil niet dat anderen zich er ongevraagd er mee gaan bemoeien! p.s. Ik vraag niet om ruzie ik schrijf blijkbaar iets wat jou en Frietgezicht niet bevalt...."
Star Trek: Into Darkness
"...Ten eerste staat er bij het jaar van The Bourne Legacy 2012, maar de film komt uit 2011. Ten tweede wil ik gewoon niet meer discuseren met jou en Friergezicht...."
The Bourne Legacy
"...Oke, ik snap wat je bedoelt en ik erken mijn fouten. Zullen we deze duscusies nu staken?..."
2012

laatste ratings

Moviespecialist heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Moviespecialist heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.