(#25/7) Avatar

(#25/7)

Laatste reviews

The Ring Two(2005)

"...Nou, het lijkt mij dat wanneer je een hele goede film heb gezien en het blijkt dat het niet het einde van het verhaal is dat je wel wilt weten hoe het..."

Batman Forever(1995)

"...Tommy lee jones is ook zeker de moeite waard hoor. sure het is over de top, maar dat is de hele film. en dat gezeik over deel 1 en 2 waren beter..."

Batoru rowaiaru II: Chinkonka(2003)

"...Zo goed als battle royale was, zo slecht is deel 2! deel 1 was echt een 10! niks op aan te merken, alles perfect. setting, acting, story... maar..."

White Noise(2005)

"...Tja, de film was wel vermakelijk. en ook wel spannend op z'n tijd. vooral door het geluid. maar het einde was té abrupt en heel slecht vond ik..."

The Ring Two(2005)

"...Mental, daar heb je gelijk in. maar houd dan ook in gedachte dat the matrix: deel 2 was zeker leuk, en ik ga er niet op lopen zeiken datie gemaakt..."

Laatste reacties

"...Oh mijn god wat een opmerking Maryan.... en ondanks mijn persoonlijke afkeer van Spielberg moet ik zeggen dat dit toch wel een hele, hele mooie film is...."
Schindler's List
"...Kheb ooit eens een stukje om 6 uur s'avonds op veronica gezien en het enigste wat me interreseerde is waarom het zo vroeg uitgezonden kon worden... (toen ging ik maar een [b]goede[/b] film kijken)..."
Striptease
"...Grappig dat er nooit iemand reageert op "erotische films" :) FP dan maar ;)..."
Emmanuelle 2000: Emmanuelle and the Art of Love
"...[quote=Babske]Zeker heel aardig camerawerk!....heb deze film destijds in de bios gezien, en inmiddels een paar keer thuis, maar vind hem echt de moeite waard! Dat een film toch zo kan boeien, ondanks dat hij gefilmd is op één locatie (in één huis)![/......"
Panic Room
"...Ik vond hem echt bagger. i.p.v. leuke vechtscenes kwam er meer gore bij te pas. gelukkig maakte deel 3 het weer goed...."
Blade II

laatste ratings

(#25/7) heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

(#25/7) heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.