(#25/7) Avatar

(#25/7)

Laatste reviews

The Ring Two(2005)

"...Nou, het lijkt mij dat wanneer je een hele goede film heb gezien en het blijkt dat het niet het einde van het verhaal is dat je wel wilt weten hoe het..."

Batman Forever(1995)

"...Tommy lee jones is ook zeker de moeite waard hoor. sure het is over de top, maar dat is de hele film. en dat gezeik over deel 1 en 2 waren beter..."

Batoru rowaiaru II: Chinkonka(2003)

"...Zo goed als battle royale was, zo slecht is deel 2! deel 1 was echt een 10! niks op aan te merken, alles perfect. setting, acting, story... maar..."

White Noise(2005)

"...Tja, de film was wel vermakelijk. en ook wel spannend op z'n tijd. vooral door het geluid. maar het einde was té abrupt en heel slecht vond ik..."

The Ring Two(2005)

"...Mental, daar heb je gelijk in. maar houd dan ook in gedachte dat the matrix: deel 2 was zeker leuk, en ik ga er niet op lopen zeiken datie gemaakt..."

Laatste reacties

"...Minder rasistisch...."
Groen licht voor AvP 2
"...[quote]Nee dus en gezegd met een "t"???Erg goed van je hoor scholieremanneke.[/quote] jawel dus, kijk maar bij oude nieuwsartikelen. one more time: denk na (of zoek iets op :X) voordat je wat zegt. ik hoop dat je er wat van leert...."
Posters Zorro 2
"...Zolang de films maar goed blijven......"
Ghost Rider setbeelden
"...Ik zag nu ook een trailer op mtv.com en ik moet zeggen dat ik steeds meer geinterreseerd raak. (en ja, hij is rated R)..."
Bioscooppremières week 18
"...Leuke trailers, maar laat nu de film maar komen. (ik begin Ford nu eigenlijk wel te missen na het elke keer weer zien van een chewbacca in die trailers) ook grappig dat je op die site een advertentie kreeg van spaceballs...dé film die star wars c......"
Twee nieuwe Episode III spots

laatste ratings

(#25/7) heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

(#25/7) heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.