Poseidon (2006)

Mayday

Reviews (4)

Axeqlusive

Avatar

De film was saai... zo mega voorspelbaar. Met uiteraard een opoffering van papa à la Armageddon

jongen: ik kan dit het beste doen is het niet?
vader: je hebt gelijk, jij moet gaan
jongen: oke schat dan moet ik nu afscheid nemen
meisje: ik hou zoveel van je, je komt wel terug he?
jongen: tuurlijk kom ik terug
*jongen draait naar vader*
vader: je weet dat je dit nooit red
jongen: ik weet het, zorg goed voor haar
*jongen draait terug naar meisje*
meisje: kom levend terug
jongen: ik moet nu gaan
*jongen draait zich om*
jongen: waar is je vader? nee nee nee
beide: ahhh hij heeft zich geofferd voor ons

damn :S

Dragon

Avatar

Dit vond ik egt een saai film leek meer op de titanic maar dan zonder verhaal eerste 5 minuten beetje kennis maken met personages ..dat niet eens egt na die 5 minuten golf boot om de kop uitweg zoeken en klaar er zat gwn niks goeds in 1 scene vond ik wel mooi dat was toen die bezine in het water viel en het word aangestoken vuur ging van benede naar bove leuk gedaan verder boring

Westlander

Avatar

Veel water, heel veel water en soms ongelooflijk veel water! Soms superspannende momenten zoals de claustrofobische ontsnapping in een luchtkoker, bijna eng.
De karakters in de film zijn nog minder dan oppervlakkig. Nooit worden ze ergens uitgewerkt en dat stemt droevig. En wat de ethiek betreft: waarom geeft niemand iets om al die andere honderden bootgasten die alleen nog maar als lijk te zien zijn?
Eind goed, al goed. Jaja, voor die karakterloze survivers wel!

lordhumangus

Avatar

Wolfgang Petersen vind ik een goede regisseur, die toch iets met water heeft gezien zijn eerdere juweeltje das boot en perfect storm.
Ik vond de effecten mooi in beeld gebracht, de personages daarintegen oppervlakkig en soms ongeloofwaardig naar mijn mening. Richard dreyfuss had weinig inbreng in de film terwijl zijn vroegere acteurwerk best wel goed was zoals in jaws en close encounters of a 3th kind om maar iets te noemen. Al om al toch een goede film al moet ik zeggen dat de personages in de orginele film toch meer uitgediept waren.