Westlander Avatar

Westlander

Laatste reviews

The Departed(2006)

"...Twee weken geleden heb ik The Departed al in USA gezien en uiteraard moet ik op herhaling hier in Den Haag. Wat een fabelachtig gave film is..."

Out of Sight(1998)

"...Elmore Leonard’s novel “Out Of Sight”, has been brought to the screen with such style and wit, by Scott Frank’s screenplay and director Steven..."

Heat(1995)

"...Quote van AxeMan: "Is het niet dat hij geen film van de dag was omdat hij op de BBC was en niet op een nederlandse zender?" Ik denk het niet, want..."

Ferris Bueller's Day Off(1986)

"...Goh, is deze film al weer twintig jaar oud, wat gaat de tijd toch snel. In het onderwijs staat Ferris Bueller's Day Off natuurlijk hoog aangeschreven..."

Poseidon(2006)

"...Veel water, heel veel water en soms ongelooflijk veel water! Soms superspannende momenten zoals de claustrofobische ontsnapping in een luchtkoker,..."

Laatste reacties

"...Veel te lang is mijn mening! En de minste van de Pirates trilogie. Maar de opbrengsten zullen wel weer fenomenaal zijn zodat de makers voorgoed naar the Caribbean kunnen gaan. Wel een beetje jammer dat zowel in de recensie als in de reacties zoveel......"
Pirates of the Caribbean: At World’s End
"...Zeker een intrigerende film maar de lengte werkt wel wat belemmerend op de concentratie om het allemaal goed te blijven volgen, maar misschien was dat ook wel de bedoeling om de geoefende filmkenner op de proef te stellen. Het einde is wellicht voors......"
Zodiac
"...Lachen om verkeerde grappen en voorspelbare situaties hoort nu eenmaal bij zo'n komedie. En met humor is het net als met smaak ......... Overigens vind ik samesex schaatsen zeker zo leuk als samesex dansen ..... kan dat geen Olympisch nummer worden......"
Blades of Glory
"...Een prachtfilm die mij een beetje deed denken aan Goodbye Lenin. Het laatste deel van de film heb ik ademloos zitten kijken naar de uiteindelijke plot. Dat deze werkelijkheid zich op korte reisafstand van onze wereld afspeelde, intrigeert mij in ho......"
Das Leben der Anderen
"...Een intrigerend verhaal dat je toch met een 'naar' gevoel achter laat, hoogstwaarschijnlijk door het brute geweld en de afloop. Terecht een Oscar voor make-up. Wat een kunst!..."
Pan's Labyrinth

laatste ratings

Westlander heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Westlander heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.