Westlander Avatar

Westlander

Laatste reviews

The Departed(2006)

"...Twee weken geleden heb ik The Departed al in USA gezien en uiteraard moet ik op herhaling hier in Den Haag. Wat een fabelachtig gave film is..."

Out of Sight(1998)

"...Elmore Leonard’s novel “Out Of Sight”, has been brought to the screen with such style and wit, by Scott Frank’s screenplay and director Steven..."

Heat(1995)

"...Quote van AxeMan: "Is het niet dat hij geen film van de dag was omdat hij op de BBC was en niet op een nederlandse zender?" Ik denk het niet, want..."

Ferris Bueller's Day Off(1986)

"...Goh, is deze film al weer twintig jaar oud, wat gaat de tijd toch snel. In het onderwijs staat Ferris Bueller's Day Off natuurlijk hoog aangeschreven..."

Poseidon(2006)

"...Veel water, heel veel water en soms ongelooflijk veel water! Soms superspannende momenten zoals de claustrofobische ontsnapping in een luchtkoker,..."

Laatste reacties

"...Sorry, ik bedoelde natuurlijk de Perzische koning Xerxes in plaats van Leonidas. Maar goed, met allemaal van die mooie mannen met torso's raak je bijna de kluts kwijt :-)..."
300
"...Een waar spektakelstuk is 300! Die koning Leonidas lijkt trouwens zo weggelopen uit de gayparade. Sowieso vind ik dat de film soms een pornografisch beeld oproept wat misschien dan ook wel weer past bij het tijdsbeeld. Maar een aanrader is het zeke......"
300
"...About Schmidt is een schitterende film met een werkelijk fenomenale Jack Nicholson. De tragiek van de hoofdrolspeler wordt inderdaad gerelativeerd door humor, waardoor zowel hij als wij menselijkerwijs gesproken er niet onderdoor gaan...."
About Schmidt
"..."Amerikaanse variant? Sean Connery is een Schot!" Nou en? Sean Conney's accent is Amerikaanser dan die van Roger Moore :-)..."
Live and Let Die
"...Deze film blijft een klassieker om altijd weer te zien. En nu zonder reclame, jippie!..."
O Brother, Where Art Thou?

laatste ratings

Westlander heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Westlander heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.