Dragon Avatar

Dragon

Laatste reviews

Poseidon(2006)

"...Dit vond ik egt een saai film leek meer op de titanic maar dan zonder verhaal eerste 5 minuten beetje kennis maken met personages ..dat niet eens egt..."

Laatste reacties

"...Ze weten zelfs hoe ze de soundtrack moeten verkloten !!! :S..."
Knight Rider teasertrailer
"...[quote=DVD-maniac]Dit de nieuwe KITT? Nee, dank je. Geef mij maar gewoon de oude KITT. Die zag er veel gestroomlijnder uit. Deze lijkt wel door Duitsers gemaakt te zijn, met die lompe voorkant.[/quote] Vind jij dat duitse auto's een lompe voorkant......"
De nieuwe K.I.T.T.!
"...Zelf vind ik het een prachtige wagen! Maar inderdaad dit mag de nieuwe K.I.T.T. niet zijn. Ze hadden uit zoveel kunnen kiezen, en dan kiezen ze een Mustang. Mustangs zijn groot en bruut, terwijl K.I.T.T. er snel strak moet uitzien. Ze hadden bet......"
De nieuwe K.I.T.T.!
"...Daar gaat de legendarische Terminator.:'( Majah zal nooit vergeten wat de eerste 2 films met me gedaan hebben, vooral de 2e...Still love it...."
Regisseur voor Terminator 4
"...Deze film was gewoon top. Muziek was ook prachtig tijdens de actie momenten gewoon een prachtig belevenis in de bioscoop. ik snap het eerlijk gezegt niet zo goed 2 sterren voor zo een film.?!!? Als je al die "professionele praatjes" aan de kant sc......"
Death Sentence

laatste ratings

Dragon heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Dragon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.