Axeqlusive Avatar

Axeqlusive

Laatste reviews

Armageddon(1998)

"...Tsja het verhaal is niet het sterkste punt, maar hey... who gives a BLIEP?... daar kom je toch niet voor als je naar een film als deze gaat? Of hem..."

Poseidon(2006)

"...De film was saai... zo mega voorspelbaar. Met uiteraard een opoffering van papa à la Armageddon jongen: ik kan dit het beste doen is het..."

Laatste reacties

"...Kom kom kinders, laten we het gezellig houden 8-) Feit: het FT cijfer daalt als een baksteen, en komt nu aan op een redelijk representatief cijfer i.m.o...."
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
"...[quote=Breug]Ik hecht toch meer waarde aan professionele recensies i.p.v. dat geknutsel.[/quote] Geknutsel of niet, maar neem van mij aan als grote filmfreak, en liefhebber van de oude trilogie, dat hij heel erg tegenvalt. De "photoshop" waas,......"
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
"...Echt moeilijk dit te schrijven, maar de film is me mega tegengevallen, natuurlijk hou je daar rekening mee betreffende te hoge verwachtingen, maar hij is gewoon echt niet goed!! Ik snap heel die "photoshop" belichting al niet. Maar de CGI is soms......"
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
"...Welke wereld leven jullie... welkom in 2008! Top film! Had hem toendertijd op video-cd (op mijn CD-I) moet hem nog eens aanschaffen, vooral de aanslagscene is geweldig inderdaad!..."
Clear and Present Danger
"...Ik snap dat lage cijfer echt niet. Ik zat er helemaal in, schokkende film (check de dubbelzinnigheid haha), erg sterk!..."
Cloverfield

laatste ratings

Axeqlusive heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Axeqlusive heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.