Nanny McPhee (2005)

You'll Learn To Love Her. Warts And All.

6,5 details

  • 97 Min
  • Fantasy
  • Komedie
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
  • Verenigd Koninkrijk
  • Frankrijk
97 Min Verenigde Staten

De zeven kinderen Brown zijn de ondeugendste kinderen ooit. Hun vader heeft z'n handen vol aan de zorg voor zijn kroost. De moeder is een jaar geleden overleden, maar Mr Browns tante die zijn ontoereikende salaris aanvult, heeft gedreigd haar toelage stop te zetten als Mr Brown niet binnen een maand hertrouwt. Als hij niet gehoorzaamt wacht hem de gevangenis vanwege z'n schulden, en het is niet voor te stellen wat er dan met de kinderen zou gebeuren. Mr Brown besluit de kinderen niets te vertellen, maar ze komen erachter en nemen aan dat hij zo weinig om ze geeft dat hij voor ze verzwijgt dat ze een stiefmoeder krijgen. Daardoor worden ze nog stouter en loopt er weer een nanny gillend weg. Simon, de oudste zoon, houdt bij hoe lang ze erover hebben gedaan om weer een nanny weg te pesten en welke streek het hem deed. Mr Brown hoort steeds dat de nanny die hij nodig heeft Nanny McPhee heet, maar hij heeft geen idee wie ze is en hoe hij haar kan vinden.... (Engels gesproken versie)

Regie
Kirk Jones
Cast
Colin Firth, Emma Thompson, Thomas Sangster, Kelly Macdonald, Imelda Staunton, Angela Lansbury, Celia Imrie, Eliza Bennett, Elizabeth Berrington, Raphaël Coleman, Holly Gibbs, Jennifer Rae Daykin, Zinnia Barnes, Samuel Honywood, Hebe Barnes.
Budget
$ 25.000.000
Opbrengst
$ 122.489.822
Release
21.10.2005

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Nanny McPhee

acties