Imagine Me & You (2005)

There Goes The Bride.

Een vrij gezapige, niet zo spannende en zelden grappige romantische komedie.

5,9 details

  • 94 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
  • Verenigd Koninkrijk
  • Duitsland
94 Min Verenigde Staten

De goudeerlijke Heck en de mooie Rachel hebben het prima voor elkaar. Ze waren altijd al de beste jeugdvrienden en vormen nu het perfecte stel. Eerst verliefd, toen verloofd en nu op het punt elkaar het ja-woord te geven. Maar dan, tijdens de ceremonie, valt het oog van Rachel op één van de gasten, de mooie Luce. Wat volgt is een romantische reis door alle emoties, herkenbaar voor iedereen die zo gelukkig (of ongelukkig) is geweest om in de ban van de liefde te raken....

Regie
Ol Parker
Cast
Lena Headey, Matthew Goode, Piper Perabo, Celia Imrie, Eva Birthistle, Anthony Head, Ben Miles, Mona Hammond, Sharon Horgan, Darren Boyd, Rick Warden, Sue Johnston, Vinette Robinson, John Thompson, Boo Jackson.
Opbrengst
$ 2.455.831
Release
01.02.2005

Filmtotaal Recensie

Regie: Ol Parker | Cast: Piper Perabo (Rachel), Lena Heady (Luce), Matthew Goode (Heck), Anthony Stewart Head (Ned) e.a. | Speelduur: 93 minuten

Vorig jaar schreef ik in een recensie dat de twee belangrijkste ingrediënten voor een romantische komedie sympathieke personages zijn, die de kijker betrekken bij hun lot, en een geloofwaardig obstakel dat de twee geliefden tot vlak voor het einde van de film van elkaar gescheiden houdt. Als die zaken goed verzorgd zijn, dan kon je als filmmaker met behoorlijk wat clichés, voorspelbaarheid en onwaarschijnlijkheid wegkomen. Maar hierbij mist nog een belangrijk ingrediënt, en daar ontbreekt het ook iets teveel aan in Imagine Me & You: humor. En dan blijkt toch dat die andere twee factoren niet altijd genoeg zijn voor een geslaagde romantische komedie.

Rachel gaat trouwen met Heck. Terwijl ze naar het altaar loopt, wordt haar blik gevangen door die van bloemiste Luce. Tijdens de bruiloft zien ze elkaar weer en een vonk slaat over. Luce blijkt lesbisch te zijn en stiekem hevig verliefd op Rachel. Ze wil echter het huwelijk van Rachel & Heck niet verpesten. Rachel betwijfelt intussen of dat huwelijk wel zo’n goed idee was en begint langzaamaan gevoelens voor Luce te ontwikkelen. Heck vraagt zich af wat hij verkeert doet en waarom zijn vrouw niet meer met hem naar bed wil sinds ze zijn getrouwd.

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Squeekz

"...De omschrijving doet me denken aan de film Forces Of Nature met Sandra Bullock. Of wacht, nu heri......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Imagine Me & You

acties