The Hills Have Eyes

The Hills Have Eyes (2006)

Where the road ends, the hunt begins.

Reviews (3)

HOMEBOY_CJ

Avatar

Nou ja het was niet zo van raar eind:p maar ik had er meer van verwacht, je weet niet wat met ze gebeurt,open einde is meestal kut omdat er weer zo sequel komt, dat begint nu wel vervelend te worden,dat gebeurt met deze ook, wordt tijd dat films uniek worden, beetje jammer van hollywood dat ze niet creativer kunnen zijn.
Maar ik heb de film inmiddels ook op Dvd, ik heb ook weer genoten, Voor mij is dit horror film op dit moment.

shahrzad

Avatar

Ik heb de film gisteren gezien en ja, het was echt niet speciaal. Een goede film in z'n genre, maar zeker geen must see.
Sommige dingen vielen me tegen:


De moord op de vader, de moeder en de zus kwamen zó snel achter elkaar dat het niet meer interessant was. Er kon best wat tijd tussen zitten voor de spanning en originelere moorden

De goederikken gaan met één schot dood, terwijl er tig keer op de slechterikken moet geschoten worden voordat ze eindelijk dood zijn!

HOMEBOY_CJ

Avatar

Ik heb deze film gister gezien.

Ik moet zeggen dat ik best verrast was.
Toen ik deze film ging kijken,dacht ik bijmezelf het zal wel weer de zoveelste kopie zijn van texas chainsaw,wrong turn.
Dat was het ook, vooral de inleiding is gewoon gestolen uit wrong turn.

De film begint met goede meeting met de familie, als dan de eerste slachtoffer valt heb je het idee van,dit kan nog es goed worden, dat werd het dus ook:E

Films als deze valt na uurtje al in het water,maar bij deze blijft het maar doorgaan,als je denkt dat de ergste geweest is,begint de ander weer. Knap werk dus.

Volgens mij zijn ze ook in hollywood aan niew soort genre begonnen,Marteling, Wrong turn,house of wax,Hostel,deze dan,ik heb lang moeten wachten voor dit soort films nu zijn ze er;) ben er dan ook tevreden mee.

Dikke 9 voor dit knap werk.

Maar wel raar einde

CJ