shahrzad Avatar

shahrzad

Laatste reviews

The Passion of the Christ(2004)

"...Ik denk dat het bij deze fim vooral gaat om de passie. Ik ben geen gelovig mens. Toch heb ik ontzettend zitten huilen bij deze film. Als je het geloof..."

The Hills Have Eyes(2006)

"...Ik heb de film gisteren gezien en ja, het was echt niet speciaal. Een goede film in z'n genre, maar zeker geen must see. Sommige dingen vielen me..."

Signs(2002)

"...Wil je echt zeggen dat het niet kan voorkomen dat in ons gigantisch heelal een bepaald stof voorkomt dat geen H2O is, maar waaruit wél leven vooruit..."

Laatste reacties

"...Oh mijn god, dat filmpje!! Brings back so many memories!!! Jake zou ons inderdaad nog kunnen verbazen, maar ik ben het niet eens met de keuze van de tegenspeelster. Zij heeft al helemaal geen perzisch uiterlijk...past er gewoon niet bij...."
Gyllenhaal is Prince of Persia
"...Mooie film, hoor! Je moet eerst wel even wennen aan de 'zoetigheid', maar als je eenmaal over die drempel bent is het een erg leuke musical/film...."
Bride & Prejudice
"...Haha, ik had dat niet eens gezien :P. Wel een leuke foto, alleen dat tasje....."
Eerste blik op Sex and the City film
"...Wat goed van hem! Er moeten meer mensen zijn zoals hem die niet bang zijn en willen vechten voor mensenlevens. Niet dat ik denk dat dit iets zal veranderen. Maar het zou het begin kunnen zijn van een verandering...."
Ehsan Jami werkt aan homofilm
"...Deze film is zeer underrated. De sfeer is zeer sterk en vooral het einde is de moeite waard...."
House of 9

laatste ratings

shahrzad heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

shahrzad heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.