Miami Vice

Miami Vice (2006)

No Rules

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Ik blijf erbij, een goede film, maar de serie was destijds veel beter.

Commentaar 2007:
Slecht kan ik de film niet noemen.
Colin Farrell en Jamie Foxx en andere leden van de cast doen goed hun best, vooral ook Gong Li heeft me niet teleurgesteld.
Maar ik vond de serie destijds wel beter, in één aflevering zat toen meer actie dan in deze film.
Ook de soundtrack vond ik teleurstellend.
Maar het verhaal zit goed in elkaar, alleen had er dus wat meer actie in gemogen.

Mike77

Avatar

Je moet deze film absoluut niet vergelijken met de TOP serie uit de 80's. Dat was gewoon iets appart voor die tijd, alle anderen serie's waren stijf, grijs en eentonig. Deze serie was gewoon HOT , de muziek, de stijl, de sfeer, de vrouwen. Gewoon nr 1 voor mij tot op vandaag. T+)

De film uit 2006 is gewoon eigen stijl, modern naar deze tijd. De acteurs moest ik wel aan wennen, Farrel is niet mijn held, Foxx deed het beter. Maar de sfeer, muziek, filmstijl was gewoon super. Mann kan als geen ander een goede sfeer creeeren. Hij heeft niet alleen aandacht voor de personages, maar ook voor de omgeving.

Ja in mijn ogen was een film met de origenele acteurs beter geweest, gewoon inmiddels rijpe inspecteurs met jonge frisse garde om zich heen.
Ik had wel een mooi script in gedachten. Maar helaas we moeten het doen met deze film. En als je die los zet van de serie en niet gaat zitten vergelijken krijgt hij van mij toch een 7.8.