Mr. Bean's Holiday (2007)

Disaster is a small step away

Reviews (3)

Deweb

Avatar

Ik moet zeggen dat ik niet veel van deze film verwachtte, en dat hij me zeer aangenaam verrast heeft. Sommige stukjes waren wat "okeee, dat had niet gehoven" maar over het algemeen heb ik me toch zeker goed vermaakt. En het einde was ronduit subliem.

Nu moet ik wel bekennen dat ik geen mega-bean-fan of kenner ben dus ik keek er alvast met andere ogen naar dan anderen denk ik. En dat heeft me toch een verassende 1,5 uur opgeleverd.

Max v

Avatar

Niet geheel uit eigen wil ben ik toch geweest :P. Ik kan de film niet echt slecht noemen, het bevat gewoon alles wat je van Mr. Bean kan verwachten: veel voorspelbare grappen (die soms iets te lang uitgerekt worden) in een weinig interessant verhaal. Niet de moeite waard om in de bioscoop te gaan bekijken dus, maar als je ook nooit genoeg kon krijgen van zijn oudere filmpjes dan is dit waarschijnlijk wel een aanrader.

tukkerstein

Avatar

Nog niemand gereageerd?

NOuja, ik vond het een tegenvallende film vergeleken bij zijn eerste film en zeker vergelijken bij de originele televisieserie. Niet dat hij niet grappig is, zo af en toe is de film zeker grappig, en Bean is weer in topvorm, maar het script bevalt mij niet. Het jongetje dat met Bean meereist is irritant, sommige grappen passen totaal niet bij Bean (die had de regisseur beter kunnen bewaren voor andere series die hij regisseert, zoals Little Brittain) en de muziek is ook totaal ongepast (met name de tienerpunk die een keer te horen was, deed mij denken aan American Pie).

4/10